Litt hverdagsnegler

7

Jeg gjør andre ting enn å lakke neglene altså! 😉

Men jeg begynte å bli lei av den voldsomme glitterlakken jeg viste i forrige neglelakk-innlegg, og det var på tide å ta fram noe mer nøytralt.

Egentlig ville jeg ha Chanel Particuliere, men uansett hvor mye jeg lette så finner jeg den ikke! 🙁 Veldig trist. Min Chanel Morning Rose er også forsvunnet, enten har jeg en neglelakknisse i hus, eller så har jeg bare lagt dem på et «lurt» sted…

Vel, uansett. Jeg har flere «taupe» neglelakker, og da ble det Essie i stedet. Klarte ikke helt å la glitter/skimmertrenden la gå, så det ble et tynt lag med gullskimmer oppå. Ganske fornøyd med denne! 🙂

20120104-193853.jpg

20120104-193915.jpg

~ Essie – Glamour Purse & Zoya – Jules ~

Jeg var dessuten så heldig at en god venninne ga meg en nydelig negleolje i julegave, tusen takk søte Bella!20120104-194136.jpg

~ Nubar – Cuticle Care Oil ~

Share.

About Author

7 kommentarer

  • Nydelig! <3

   Har hatt en seanse med lakkering her i gården også i kveld. Her ble det Angora Cardi fra Essie. Passe rødt, eller mer plomme er det, men samtidig dempet nok. Utrolig hvor mye freshere en føler seg med litt velvære og egenpleie i hverdagen. 🙂

   Klem <3

 1. Jeg merker at jeg liker veldig godt Taupe.
  Enten liker du det eller så liker du det ikke har jeg skjønt.
  Og så er det en nyanse som det ofte måles opp mot?
  Jeg begynner å få taket på neglelakk….hihi 🙂
  Kjempefin var denne, og du har flotte negler, søta!
  Og bare hyggelig, håper du likte oljen.
  Jeg syntes den var grei på lukt, var endel andre som ble litt sterke.
  Håper det stemte hos deg også, ellers får du gi videre!
  KLeM <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.