Hvorfor går det ikke an å dele? (#facebook #app)

3

Jeg ligger i senga med iPhone og leser på Facebook. Som mange andre bruker jeg Facebook-appen, som egentlig er ganske brukervennlig.

Bortsett fra når det kommer til deling.

For når jeg åpner en link til en kronikk i Aftenposten som jeg vil dele videre, og derfor klikker på den «delepila» øverst til høyre, så får jeg bare to valg: «Open In Safari» og «Copy URL». Ikke et ord om å dele.

20120112-122549.jpg

Dette gjelder ikke bare linker. I appen er det heller ikke mulig å dele videre bilder eller statusoppdateringer, slik man kan gjøre i web-utgaven av Facebook.

Når sosiale medier i stor grad handler om nettopp å dele, er det merkelig at man ikke har klart å legge inn bedre muligheter for dette i Facebook sin app. En dårlig løsning.

Som så mange ganger før blir det til at jeg legger fra meg telefonen og henter enten iPad eller laptop for å kunne bruke Facebook på den eneste måten som virkelig fungerer – i en nettleser.

Men irritasjonen er der fortsatt.

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Er helt enig med deg, jeg og har savnet dele-knapp i iPod-appen min. En annen ting som ikke funker er å kunne hente inn folk i lukkede grupper man er moderator for. Da må man også i nettleser for å ordne.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.