Nominasjoner til Bloggawards 2012

2

Kanskje forbinder du «Bloggawards» med noe som hører sfæren av rosabloggere til? Jeg må innrømme at jeg gjør det samme…. Men det trenger jo ikke å være sånn! 🙂

I februar vant bloggeren Tegnehanne – forøvrig en av mine favorittblogger – Vixen Bloggawards.  Et hav av folkestemmer førte henne til seier.

Personlig følger jeg mange flotte, sterke, flinke bloggere som på hver sin unike måte gjør det sosiale medielandskapet litt bedre. Fortjener ikke disse å hylles? Jo, så klart! Jeg er stor fan av å forsøke å løfte frem de man setter pris på!

Derfor vil jeg ta for meg min leseliste og nominere så mange jeg bare får til av mine favoritter. Håper at dere vil gjøre det samme! 🙂

Kanskje kan vi vise frem et mangfold av spennende blogger, av interessante temaer, av gode hverdagsbetraktninger og dyktig fagstoff. Blogger som får oss til å le, tenke, gråte eller nikke gjenkjennende på hodet.

Så – gå inn på siden til Bloggawards 2012 og nominer frem dine favorittbloggere, uansett sjanger! :-D

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. God ide. Dermed er vi med å skape virkeligheten. Dersom det er en viss type blogger som er kjent for å være populære, kan vi dersom vi ønsker det, forandre det inntryket ved å heie fram blogger vi mener fortjener oppmerksomhet.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.