Ingen skammer seg friske

7

Min gode nettvenn Undre er en kløpper på å designe T-skjorter med tekster som treffer. 

Jeg falt for denne, som dere kan finne på Tumblr-siden T-skjorteterapi

 

Kul, ikke sant? 😀 Jeg vet i hvertfall at denne Tumblr-siden skal i min leseliste (RSS-feed i Google Reader) slik at jeg kan holde meg oppdatert på Undres kreative skjortedesign!

Ellers har jeg hatt en god dag. Jeg har til og med vært nede i sentrum av Oslo en tur, noe som ikke akkurat er ofte! Der har jeg møtt noen medpasienter fra likemannsgruppen «ME unge voksne» som drives av ME-foreningens fylkeslag i Oslo og Akershus. Hvis du bor i Oslo eller Akershus og ønsker å treffe likesinnede, eller bare ha en virtuell møteplass på nett, så anbefaler jeg denne gruppen på Facebook

Det finnes også en (lukket) Facebook-gruppe for unge voksne med ME som er landsdekkende. Den har tittelen «Norges ME-forening – unge-voksne» og du finner den her Det er tydelig at folk ønsker slike nettverk, for det har strømmet på med medlemmer!

Håper dere også har hatt en fin dag, og riktig god helg!!

Jeg har mange, mange bloggposter jeg bare  få skrevet nå… Kanskje det kommer noe i løpet av helga. 🙂

Share.

About Author

7 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.