Hvem er dine ekte venner?

4

20120304-223400.jpg

Jeg fant denne på Facebook nå, og synes den var så sann.

Bloggen har blitt helt forsømt de siste dagene, stakkars. Vi har hatt familiehelg med Lille Sprell og da går det for seg kan du si! 🙂 Ikke mye overskudd til å blogge eller tenke lange, sammenhengende tanker… Men jeg har flere planer på gang, som jeg håper å få realisert neste uke!

Håper dere har hatt en fin helg. 🙂

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Jepp, har liksom ikke trengt å lure på lenger hvem som er de virkelig gode vennene… Skuffende når de man trodde var gode venner viser seg å ikke være det. Men på en annen side får man jo også bekreftet hvem som blir igjen, og virkelig er der både i tykt og tynt.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.