Topp 5 kommentatorer ~ Februar!

8

Siden jeg var bortreist en stor del av februar, ble det til at vi hoppet over den uformelle hyllesten av toppkommentatorene for januar på bloggen… 🙁

Ikke meningen å være slem med dere altså, men jeg tror det er likså greit at vi bare går videre! (Les: Jeg får ikke frem januar i det verktøyet jeg har…)

I alle fall, ute er det grått og trist, men jeg blir faktisk glad av å se på alle de fine folkene i kommentarfeltet. 🙂 Selv om februar var en rolig måned her på bloggen har den likevel vært besøkt og kommentert av dere, og det setter jeg stor pris på!

Topp fem kommentarer på ~SerendipityCat~ i februar 2012:

1. Vicky

2. Et liv å leve

3. BAMBI

4. Diva

5. Ida

Tusen takk til alle dere på «topplista» og selvfølgelig til alle dere andre som også er her inne og kommenterer og leser – uten dere ingen bloggmagi!

Fint at det er noen med og noen uten egen blogg som leser synes jeg – det viser at bloggen sprer seg utenfor den rene «bloggosfæren» også, og det setter jeg pris på. 🙂 En del av dere har jeg jo også kontakt med på Facebook. Hvis dere legger meg til der, er det fint om dere skriver noen ord til meg på en melding slik at jeg klarer å «plassere» dere litt i landskapet.

Ha en fin onsdag videre, og håper dagen er så god som den kan være!

Har dere sett noen vårtegn enda, eller er det kanskje litt for tidlig?

Jeg håper det dukker opp noen hestehov snart. 🙂

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Jeg synes det er veldig positivt å ha kontakt med så mange med felles interesser på både Facebook og på bloggene. Vi kan legge alle forklaringer til sides, fordi vi vet hvordan det kan være. Når vi har lagt forklaringer til sides, da har vi mer tid og rom å ha det gøy sammen. Det er ikke helt feil;)
    Takk selv for alt hyggelig som du deler med deg av. <3

  2. Må virkelig huske på det der med å kommentere mer. Jeg hadde jo på et tidspunkt store planer om å komme med på den listen din jeg!:p Så look out for masse intetsigende pjatt fra meg fremover!;)

  3. What? Er jeg nummer fire? Men så hyggelig da! Setter stor pris på deg, bloggen og alt du deler. Klem 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.