Dior Croisette ~ Sommer 2012

2

20120315-124424.jpg

“On vacation, you can wear all the colorful and casual clothing that you like, but you must always be elegant,” said Christian Dior.

Lik en sommerkjole som folder seg i myk sommervind ved bassengkanten en vakker dag i juni, det er tanken som slår meg når jeg ser den første av to nydelige øyenskyggepaletter fra Diors nye sommerkolleksjon «Croisette».  Mens den andre gir meg tanker om myke, varme sommerkinn og deilige nykyssede lepper! <3 De heter henholdsvis «Swimming Pool» (#224) og «Aurora» (#654).  Priser og lanseringsdato er jeg usikker på når det gjelder Norge, men det blir sikkert å komme i april-mai.

20120315-124701.jpg

Denne skal nok bli med på ferie i sommer tenker jeg. Se så nydelig den blir til solbrun hud… Mmmm… (Fortrenger nå at jeg har en lys og sensitiv hud som fortrinnsvis blir rød og aldri skikkelig brun hehe… men hey! Lov å drømme! ;-))

20120315-124715.jpg

Og så – de to store skattene som bare  bli mine: Dior «Bikini» (#231) og «Saint Tropez» (#401). Sistnevnte er en relansering, noe mange neglelakkbloggere nå gleder seg stort over, siden den har vært veldig vanskelig å få tak i. Har sett denne solgt på eBay til 70$… det må jeg si selv jeg synes er for mye for en neglelakk altså!

Men nå… i vår skal den hit! 😀

20120315-125140.jpg

20120315-125149.jpg

Var de ikke nydelige? Og så flott med disse to fargene sammen! Får nesten lyst til å kjøpe noen meter stoff av hver farge og tulle meg inn i dem…. eller designe en kjole i korall og lys turkis, det hadde vel vært noe! 😀

Det kommer selvfølgelig flere ting i sommerkolleksjonen; jeg måtte bare ta med i farten det jeg hadde mest lyst på selv her. Googler dere Dior Croisette finner dere bloggere med presseomtaler, flere produktbilder og kanskje noen swatches etterhvert også vil jeg tro. 🙂

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Pingback: » En uke fra kaos til kos.

  2. Pingback: » Turkis og korall

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.