Pantone Spring Colors 2012 i antrekk.

6

Er ikke det at jeg nødvendigvis synes man skal ha matchende antrekk altså, det er bare så deilig med vårfarger generelt. Jeg vet ikke hva det er med meg og fargepaletter, men jeg smelter helt når jeg ser slike sammensetninger. Eller når jeg ser et skrin med nye fargeblyanter, malingsprøver på fargekart… kanskje det var grafisk designer jeg skulle ha vært, så kunne jeg ha lekt meg med farger hele dagen.

Denne er hentet fra Pinterest, som dere ser av henvisningen, men det er jo ikke alle som er der. Måtte bare få delt den videre med så mange som mulig.

Det blir kanskje mye «dill» fra meg om dagen, men jeg koser meg med det. 🙂

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Hærlige farger 😀 ja jeg er helt enig med deg at den fargesprakende våren er det beste som finnes for humøret. Jeg har alltid elsket masse farger og har ofte skjorte på skjorte med kontraster og knallfarger og da får jeg jo dobbelt opp med lommer også 😀

  • Ja, det er alltid så fint når våren kommer og folk legger bort de grå og sorte vinterklærne – frem med spreke farger og glade ansikter som vender seg mot sola!! 😀

   Det gjør noe med oss å ha klær med masse farger altså!!

 2. Ja til farger! Den illustrasjonen var nydelig.
  Så velger jeg glatt bort vissheten om at sko med høye hæler, tighte bukser og figurnære kjoler hører fortiden til 🙂

  Hvis jeg har farger rundt meg som ikke stemmer oppi hodet mitt blir jeg rar. Men noen sånne hang’ups må det vel være lov til å ha?

 3. Liker både farger, «dill» og våren, jeg!

  Herlig med lysere dager, friske farger, sol på nesa….. Og solbrillene på!

 4. Nydelige farger! Ikke helt fan av pasteller, liker sterkere farger. Men disse var et sted midt i mellom, og veldig vakre :). Likte spesielt den gule kjolen og den lilla buksen!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.