Inntrykk Før Natt

6

Før jeg sovner, etter at lyset er slukket, tar jeg frem mobilen.

Jeg bruker noen minutter før øynene glir igjen på å se på de fine bildene folk legger ut på Instagram. Det er så koselig!! 🙂

Liker at jeg kan sovne med bilder av blåveis, glittersko og vakre himmelbilder på hjernen.

Her er noen av de bildene jeg har gitt Hjerte, som vel tilsvarer «Liker» på Facebook…

20120323-221922.jpg

Mine Instagram-bilder kan dere se her.

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Sovne til gode minner og synsinntrykk som varmer 😀 Ja… jeg bruker somoftest å ligge å «meditere» litt og finne gode tanker og bilder fra minnebanken i hjernegrøten før jeg sovner, føler det gir meg litt «frihet» og grunnlag for ettertanke. Nå som våren er i anmarsj er det lett å tenke på grønne enger og blomsterflor og varme. (PS… posten kom frem, TAKK snille, blir nok et blogginnlegg snart også 😀 )

  • Høres ut som en lur strategi det Cat! <3 Ja, vi har alle forskjellige måter vi mediterer og slapper av på, tror vi må finne ut hva som gjør oss best. Mange har anbefalt meg ulike meditasjons-CDer etc. For det meste blir jeg bare rastløs av det, men gode bilder og minner som du sier gjør god nytte for meg også. 🙂

   Så godt å høre at posten kom velberget frem!! Riktig god helg videre! 😀

 2. Ja, er koselig og avslappende med fine bilder. Jeg tok en hel haug av naturbilder når jeg var litt bedre, og de er koselige og se på når man trenger litt gode følelser 🙂

  • 😀 Det er noe med naturen vettu!

   Kan anbefale en digital billedramme hvis du ikke allerede har det. Har en strategisk plassert slik at jeg ser den når jeg ligger på sofaen. Der ligger alle de fineste bildene fra de beste turene, bryllupet, familien etc. etc. Det er sånn at hver gang jeg ser dit eller går forbi, så får jeg en påminnelse om noe fint som har skjedd. Virkelig en god måte å muntre seg opp på! 🙂

   • Det fikk jeg faktisk til jul 🙂 Men har ikke orket å sette meg inn i det enda. Men veldig godt tips, så det skal jeg prøve å få gjort en dag jeg orker…

    • Det må du gjøre, det er absolutt verdt det. 🙂 Og som regel ikke vanskelig i det hele tatt.

     Men altså, jeg vet hva jeg sier her. «Ikke vanskelig i det hele tatt» på normalspråket. Det kommer fra ei som kan bruke 20 minutter på å finne skoene sine, så slapp av, jeg vet hvor slitsomt det kan være… 😉 Kanskje noen kan hjelpe deg…. Begynn med å finne fram eska! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.