Puslerier

7

20120327-182546.jpg

Våren kom, lyset også. Det var som om jeg fikk opp øynene for omgivelsene igjen. En sterk trang til å gjøre noe med det rundt meg. Kvitte meg med ting, flytte om på andre, bytte ut, flikke på.

Det er godt for sjel og sinn å ha noe mellom fingrene å holde på med når man kan det. Jeg har klart å ha krefter til å bygge en kommode som fikk plass på badet, fikk orden på ting. Den gamle skal ikke ut helt enda, men flikkes litt på og brukes til oppbevaring et annet sted.

På balkongen har det vært oppe i tjue grader i dag, selv om vi ikke får sola inn der. Men varmt nok til å sitte i korterma og ta kaffekoppen – deilig!!

Ute vaier påskeliljene, inne gror det i små og store potter. Det aner meg at det kan bli fullt på min lille balkong hvis alt dette vokser til, men i verste fall får jeg gi bort noe. 🙂 Blomster har man ikke vondt av, uansett. Det vokser og gror i alle fall! 🙂

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Kjenner igjen behovet for å rydde og kaste når det blir vår 😉 Men jeg holder foreløpig igjen.

  Kjempefint med blomster 🙂 Så godt at du klarer å pusle litt med slikt. Hørtes utrolig godt ut med 20 grader forresten:)

  Ønsker deg mange fine, varme pusledager 🙂 Klem

  • Greit å holde igjen litt også! Det går i sakte tempo her, en ting om gangen. Rolig som en snegle nærmest! 😀

   Men heller det, bare bittelitt. Blomster står heldigvis stille og bråker veldig lite, så det går greit å stelle med dem. Og om noen av dem blir litt pjuske fordi de har fått litt lite omsorg av meg en stund, så kan jeg trøste dem med at vi er flere her i huset som ikke helt har ting på stell. 😉

   Håper at dagene dine er så gode som mulig og at du får krefter til å gjøre bittelitt av det du ønsker deg, men forsiktig forsiktig! Stor klem!

 2. Åå, så kos! Er skikkelig misunnelig på dere med de temperaturene. Er mye fint vær og sånn her og, men ikke helt oppe i den sommerstemningen dere nærmest har. Jeg får også trang til å «gjøre noe» når våren melder sin ankomst. Kanskje jeg skal la meg inspirere av deg og sette noen blomster?:)

  • Ja, jeg er helt overrasket over temperaturene her jeg altså. Skjønner ikke helt hva som har skjedd egentlig! Men nå skal det visst gå nedover igjen da…

   Å så litt blomster er en hyggelig syssel, velg noe som ikke krever så mye av deg, bare litt vann i ny og ne. Solsikker og erteblomster er en sikker favoritt her. Blomstrer og trives, bare det å pirke i litt jord og se ting gro er sunt for sjela, det er jeg sikker på!

 3. Åh, våren er den fineste tiden av året! I hvert fall når vi har dager som nå. Jeg har sittet ute et par-tre ganger i sola, og det var nydelig! ♥

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.