Gode venner bygger deg opp!

13


 

De gode vennene er ikke de som rakker ned på deg, eller får deg til å føle at ditt liv er en bagatell, dine problemer småting. Det er de som roser deg, som forteller deg at du betyr noe, at de er glade for å se deg, men også er de som er strenge med deg når det trengs.

Gode venner bygger deg opp, ikke ned.

 

Share.

About Author

13 kommentarer

 1. Hanne Qvist on

  Ja, «krympere» er ikke godt for noen, og for ME-syke virker de faktisk sykdomsfremkallende. Bloggere som deg derimot virker faktisk motsatt, som en god venn som forstår og gir mulighet for vekst og forsoning. Så, takk for at du holder på!

 2. Så godt sitat!! Og livet lærer enn å sile bedre, og forhåpentligvis lærer vi oss selv å være bedre venner for andre også:) Toveisvennskapet og den gode kommunikasjonen der begge eller alle føler seg vel, så godt og viktig.

 3. Gode venner ja!

  I en livskrise ser man også hvem som faktisk ER de gode vennene, hvem som viser seg å ikke rekke ut hånda når man trenger det som mest og man får også nye GODE venner, som ER mer enn man ville tro og håpe på… !!

  I vårt liv ER det mange gode, men også flere som ikke er der lenger i det hele tatt, dessverre. Men, jeg velger jo selv hva jeg ønsker å få tilført i livet mitt, så det er viktig å sette ned foten og si NEI der man kjenner at det kun kommer negativ energi fra! 🙂

  … Godt sitat av Twain der, og takk for at du deler Cahtrine! <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.