Gode råd for å trøste

0

Jeg kom over en artikkel som handlet om hva du kan gjøre og si for å trøste noen som har det vanskelig. Jeg synes det var gode råd, og ville gjerne dele videre.

Du finner artikkelen her: Three things you can do to comfort someone who is hurting

20120426-175755.jpg

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal si til noen som har vondt, men som artikkelen peker på så er det noen ganger det er best å ikke si noe i det hele tatt, bare være der.

Personlig må jeg si at jeg synes det er å foretrekke også. Det er viktig å føle at den andre anerkjenner det at man har det vondt, og ikke umiddelbart kommer trekkende med «prøv å se den på den og den måten». Noe av det verste jeg vet er å få slengt alle de typiske klisjeene mot seg, på en måte synes jeg det nærmest er å si at man ikke egentlig orker å bry seg skikkelig.

Les og lær, del og ha en så god dag som mulig. 🙂

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.