Topp 5 kommentatorer – APRIL

8

Da er det blitt MAI dere!! Enn det! Litt vekslende vårvær har vi hatt her, men vi satser for fullt på en deilig, varm og ikke minst solrik mai. 🙂

I april var jeg stort sett sengeliggende med kraftige luftveisinfeksjoner, men bloggen lever videre for det! I følge min statistikk så var det over 20.000 som var på besøk her i april, det er et stooort tall. At mange kommer hit fra Facebook og Twitter betyr at folk deler innlegg og anbefaler videre – det synes jeg er så hyggelig!

Jeg er over meg av takknemlighet for dere som leser og kommenterer – det må dere bare vite. <3

Hver måned forsøker jeg å gjøre litt ekstra ære på de som har vært mest aktive til å kommentere. Helt uformelt og ingen store premier – men store smil og glade tanker!

Topp FEM kommentatorer for APRIL 2012

1. Rudolfine

2. Vicky

3. Miriam

4. Johnny

6. Tornerose

Tre av dem har som dere ser egne blogger, stikk på besøk en tur da vel!

I dag ønsker jeg for oss at vi alle kunne gått en tur i parken – en langsom rusletur mens vi snuser inn deilige vårlufter (og ikke plages av pollenallergi!), ser fargerike blomster og kan slå oss ned under magnoliatreet med en deilig kopp kaffe eller noe annet godt. 🙂 Rett og slett en virtuell piknik! <3

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Så spennende å være på kommentar-lista! Føler meg helt beæret, Cathrine! 🙂

  Jeg har vært helt nede for telling pga luftveisinfeksjoner i mange uker jeg også. Det har vært virkelig hardt. De siste par dagene har det vært en liten lette men det sitter fortsatt godt. Så det blir nok ingen deilige spaserturer. Men det er fint å se på bilder.

  Du har veldig stor traffikk på bloggen. Det er jo utrolig. Det er tydelig at deling på Facebook har noe å si. Noen dager har jeg hatt uvanlig mye traffikk og det har kommet fra FB. Jeg er ikke der selv men noen linker tydeligvis.

  Nå synes jeg at vi skal ønske oss selv god bedring og så håper vi at vi blir kvitt luftveisinfeksjonene. 🙂

  PS! Jeg har lurt litt på det temaet du har på bloggen. Ser at det er fra Woo. Det jeg liker er at du kan ha to kolonner med innlegg og at det skalerer fint til skjermen. Noen temaer gjør ikke det. Er det et nytt tema eller har du «bygget» litt selv?

  • Jeg er så glad for at du er på lista, Johnny!! 🙂

   Synd å høre at du også har vært rammet av disse luftveisinfeksjonene. Det ble en hard tørn det her! Litt nedslående også, når vi blir så ekstremt syke av det. 🙁 Men, vi kommer oss etter hvert da!

   Ja, det er bra med trafikk på bloggen til tider. Nå hjalp det veldig på at jeg fikk et innlegg på forsiden av VG også i april. 🙂

   Temaet jeg har på bloggen heter Canvas fra Woo ja, og det er et «byggetema» hvor jeg har endret en del på farger etc. Det er gjort slik at det er superenkelt å gjøre dette i kontrollpanelet, så man trenger ikke inn i stylesheets, CSS eller noe. Det var litt kluss med å få til dette magasin-utseendet med flere saker på forsiden, men det lå bruksanvisninger på Woo-sidene og de har et utrolig hjelpsomt forum hvis man står fast. Så jeg anbefaler absolutt Woo. 🙂

 2. Så artig å være på lista 😉

  Har hatt en aktiv måned jeg da – kanskje litt for aktiv til tider, så innimellom roer jeg ned igjen 😉

  Blir ingen tur på meg heller, er totalt husbundet for tiden. Men når formen er litt bedre og sykdomsfølelsen litt mindre, så er ikke livet så verst likevel 🙂 Er heldigvis av de heldige som «aldri» blir syk jeg da – bortsett fra ME’en selvfølgelig og allergiplagene jeg sliter med. Men alle virus møter tydeligvis stor motstand her!

  Ønsker deg en fin virituell tur og bedre dager 🙂

  • Du må love meg å passe på deg selv! Vet hvordan det er når man blir litt for ivrig på nett, man skal bare sjekke én ting og så én ting til….

   Men jeg setter veldig pris på å ha deg i kommentarfeltet altså! 🙂

   Klem!

 3. Rudolfine on

  Så artig å være på lista di! 🙂
  Jeg trodde ikke jeg hadde kommentert sååå mye…. eh… 😉

  Jeg setter i alle fall veldig, veldig stor pris på bloggen din, Cat! Du skriver så mye fint, både til ispirasjon, glede, informasjon, nytte, og mye mer. Tror jammen santen jeg har lært og forstått litt mere om min egen ME, også. Jeg kjenner meg ofte så veldig igjen i det du skriver, også, og kan nikke «ja, slik er det jo».
  Jeg deler blogginnlegga dine flittig, og tenker ofte at «dette burde mange andre få lese også!»

  Jeg ser frem til flere blogginnlegg,

  Egen blogg blir nok laaaangt frem i tid, selv om jeg gjerne ville hatt den kanalen til å lufte meninger m.m. Det får komme når hjernetåka ikke ligger fullt sååå tungt, tror jeg. Nå er det først og fremst min kjære mann og mine tre søte (ikke fullt så) små barn som blir prioritert, med den lille energien jeg har….

  • Du er avslørt av statistikken! 😀

   Tusen, tusen takk for alle de gode ordene her! Ut fra det du skriver skjønner jeg at jeg har truffet riktig, det er akkurat dette «litt av hvert» jeg vil ha her. Og kan det bli en kunnskapsdeling gjennom innlegg og diskusjoner så er det ingenting som er bedre enn det.

   Ja, blogging skal være et «overskuddsprosjekt». Jeg kjenner at jeg er på nett mer i de dagene hvor jeg er i sånn «medium» form – ikke altfor dårlig, men ikke såpass at jeg kan være mye oppe heller. Men om man må hvile kroppen, så kan jo hjernen få leke litt… 🙂 Godt at du har mann og barn rundt deg synes jeg!

 4. så kjekt å få være med på ei liste 🙂 tar med meg alle oppturer eg kan få så eg takker så meget for store smil og glade tanker 🙂 🙂

  Eg er fast leser av bloggen din og eg kjenner meg så ofte igjen i det du skriver, i tillegg så er du utrulig flink til å dele det som skjer i ME verdenen både på godt og vondt. 🙂
  Takk for at du bruker av energien din på denne bloggen!!
  Klem Miriam 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.