Matchende juice og negler

8

20120511-104322.jpg

Det var faktisk ikke planlagt, men tror du jaggu meg ikke at frokostjuicen min matchet neglene i dag. 🙂

Mannen var snill og bar hjem flere poser med appelsiner og jordbær til meg i går, så i morges måtte jeg bare lage meg en skikkelig fruktbombe av en juice. Her er det både appelsin, jordbær, druer, litt ananas og en gulrot oppi. Kjempegodt og masse energi! 🙂

Neglelakken er fra Zoyas sommerkolleksjon Beach & Surf. Det er sannelig en fargerik kolleksjon med både kremlakker og skimmerlakker. Den dere ser på mine negler på bildet over heter Arizona. Det er en knall oransje neglelakk, som er veldig fin, men uvant for meg som aldri har brukt noe særlig oransje. Jeg har forøvrig kjøpt mine fra Nailetc.com

Jeg har liksom ikke «kommet i gang» med å bruke denne kolleksjonen (som jeg bare kjøpte kremlakkene, Beach-delen) av. Men det blir nok fremover, for dette er kjempeflotte farger til sommerklær og ikke minst hvis man får litt brunfarge. (Jeg håper alltid, selv om jeg er født superblek og har ganske vanskelig for å få noen tææn.)

Vel, vel.. Det var en liten sniktitt i alle fall. 🙂 Vet jeg har flere bilder på kameraet et sted, så det kommer nok etter hvert!

Håper dere har noe fargerikt å se på i dag, farger er helt nødvendig og løfter humøret! 🙂

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Her om dagen fant jeg magnetisk neglelakk hos Urban Outfitters! Det er visst sånn at man påfører lakken og etterpå holder man en magnet over lakken og det danner seg mønster i lakken. Tenkte at du kanskje ville likt å vite om det 🙂

  • Oooooh! Ja, jeg har sett slike magnetiske neglelakker på et par blogger, men har ikke fått prøvd det selv enda. Det MÅ jeg få gjort altså, takker for tips!! 😀

  • Hahah, ja det virket gjennomført, men jeg tror ikke det blir noe fast innslag – det blir litt for mye! 😀

   Innholdet var knallgodt, så akkurat den biten fortsetter jeg med.

   Rakk ikke å ønske deg god helg jeg, men håper du får en fin uke. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.