Turkis og korall

10

Hundrevis av motebloggere, magasiner, neglelakkprodusenter og smykkedesignere ser ut til å være enige: Det er turkis og korall som er de store fargene sommeren 2012.

Det er bare å ta en titt på Pinterest eller Polyvore så ser du at folk har kastet seg over denne trenden. (Polyvore er et godt tips hvis du er på jakt etter et plagg i akkurat den fargen forresten, velg søkefunksjonen øverst til høyre og sets.)

Selv ble jeg veldig inspirert av Diors Croisette-kolleksjon, og ikke minst disse to flotte lakkene:

20120521-102458.jpg
St. Tropez og Bikini er må ha-farger i sommer!! De har allerede prydet mine fingre noen dager, swatches kommer… 😉

Men jeg tenkte også å vise dere noen andre flotte sammensetninger av korall og turkis som jeg har falt litt for.

Dette antrekket har jeg så definitivt tenkt å forsøke å gjenskape! 🙂

Dette også!! Men da med en litt lengre kjole.

Nå er jeg egentlig hverken glad i å vise meg frem på bloggen eller flink til å ta bilder av antrekk – særlig ikke etter at jeg rotet bort kamerastativet…. Men dette er kanskje noe dere er interessert i å se?

Jeg har igså oppdaget smykkemerket stella & dot som har utrolig mye lekkert!

Se bare på disse armbåndene:
20120521-103316.jpg

Synd de er utsolgt… 🙁 Men det går sikkert an å skaffe noe som ligner!

Både turkis og korall er så friske og herlige farger synes jeg. Jeg må nok ha gult, hvitt og marineblått i sommerkofferten også, det blir bra! 🙂

Hva tror dere om årets turkis og korall-trend? Noe dere kommer til å kaste dere over?

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. Elsker turkis og kler det, men kler dessverre dårlig Korall. Du derimot tror jeg kler begge fargene 🙂 Ønsker deg en fin dag.

  • Da kan du ha turkis på deg, og korall på neglene! 😀 Det er ofte løsningen min hvis jeg synes en farge er fin, men ikke kler å ha den opp mot ansiktet f.eks.

   Jeg kan ha korall-fargede plagg når jeg får litt mer farge, ellers ser jeg veldig blass ut. Men vi brunetter er jo fine i turkis da!

   Gleder meg til sommerklær jeg nå. 😀

   Riktig god dag til deg også!

   • Dagen ble ikke god, men takk.
    Tips til hvordan jeg får en så fin blogg som deg og så mange lesere?
    Hvor lenge har du blogget?

    • Hehehhe… tipset er: Blogg i 5 år. Les mange andre blogger og delta i deres kommentarfelt. Les masse OM blogging. Bruk hundrevis av timer på å forstå fenomenet blogging og hvordan drive nettverksbygging på nett…..

     Det kommer med erfaring. 🙂

 2. Herlige sukkertøyfarger!

  Snopa meg en turkis topp i dag, nå vil jeg finne en lakk som passer til! 😉

  Og ja, du har fått meg hekta på neglelakk! 😉

 3. Som hane i kurven her har jeg lyst til å blande meg litt: Om det faktisk er noe jeg forbinder med sommer, varme lukter og smil, så er det slike farger. Og, ja: Det gjør seg godt rundt kvinnehåndledd.Takk for en flott og allsidig blogg, ~SerendipityCat~, som jeg har fulgt i noen år nå!

  • Tusen takk for hyggelig kommentar, Jakob! 🙂

   Og selv takk for DIN blogg. Jeg leser deg jevnlig, selv om jeg er dårlig på å kommentere. Rart å tenke på at vi har fulgt hverandre i bloggverdenen i flere år. Det blir som gamle kjente det her. Flott! 🙂

   Håper du har gode sommerdager!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.