Dagens ord

5

Dagens ord har jeg funnet på Facebook via min vakre venn Lena. Jeg vet ikke hvem som er opphavet, men følte for å dele med dere umiddelbart.

I dag våkner jeg til en fin dag – ikke bare fordi det er sol og kjempeflott sommer her i Oslo, men fordi min kjære endelig kommer hjem fra en ukes forretningsreise. En uke høres kanskje ikke så lenge ut, men når han er på nesten andre siden av kloden er det så vanskelig med tidssoner og dårlig telefonforbindelse pluss laaaange arbeidsdager for ham, at det blir mye mindre kontakt enn jeg trenger og ønsker.

Så passende at han kommer hjem til pinse da. 🙂 Nå skal vi nyte noen deilige sommerdager sammen. Ja, med mindre han bare kommer til å ligge utslått av jetlag, det kan hende det også!

Hvorhen du er og hvilken form du nå enn er i – riktig god pinsehelg fra meg! <3

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Skal bære med meg «dagens ord» i dag – de var vakre. Forstår godt at du gleder deg til at din kjære kommer hjem etter 1 uke borte. Er godt å kjenne på savn også – så blir gjensynsgleden ekstra stor. Nyt pinsen med Din Kjære – ser jo ut til at det flotte sommerværet fortsetter 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.