Sko-glede takket være nettvenner! <3

17

Det hadde seg sånn at jeg var ute og gikk et ærend rundt kvartalet, og dumpet inn på en liten klesbutikk vi har her på St. Hanshaugen.

Der fører de merket Cream, som jeg har begynt å få mer og mer sansen for.

Sko hadde de også gitt, og jeg fant et par som regelrett ropte etter meg for å få bli med meg hjem. <3 Men som skjebnen ofte er, så hadde ikke skoene i min størrelse.

Men jeg gir meg ikke så lett, så jeg gikk hjem for å kaste meg over PCen og finne disse skoene. Siden hodet mitt var litt på en snurr den dagen, og jeg ikke helt klarte å navigere på verdensveven, slengte jeg selvfølgelig ut en etterlysning i sosiale medier også 🙂

Gode nettvenner delte også min etterlysning på den fortreffelige Facebook-gruppen Dagens Sko, der skoglade mennesker deler sine gleder over vakre benklær.

Det tok ikke lenger enn maks fem minutter fra jeg la ut bilde og etterlysning, til tre personer hadde henvendt seg til meg med samme link: Disse skoene kunne jeg finne på Lille Villa!! Jeg ble hoppende glad, jeg spratt opp og rev til meg lommeboken, livredd for at noen andre skulle rekke å snappe dem ut av hendene på meg… 😉 Eller i hvertfall fra nett.

Lille Villa er absolutt en side jeg burde bli bedre kjent med ser jeg også… hmm…

Så gikk det et par timer, og plutselig ringte telefonen… ukjent nummer… Liker ikke å svare da jeg, som regel bare innpåslitne telefonselgere eller noen helsegreier jeg ikke orker å forholde meg til uansett. Men jeg svarte, og det var en veldig hyggelig dame fra Lille Villa som ringte. Hun kunne fortelle at de bare hadde ett par igjen i størrelse 38, og disse var brukt én dag i en motevisning, så om jeg ville ha dem med 30% rabatt??  Eh…ja! DET vil jeg! 😀

Og dette var i går altså, damen var kjapp og svingte seg rundt for å få med skoene på siste utkjøring av posten. Og i dag tikket det inn hentenummer på sms og jeg kunne trippe salig ned på postkontoret.

Voilà!!

Hva er det som ikke kan fikses med hjelp av gode nettvenner sier jeg bare! 😀

Ha en riktig god dag videre i sosiale medier!

<3

 

Share.

About Author

17 kommentarer

 1. Åååå, lekre sko!

  Nå kan du vifte med tærne, og nyte (forhåpentlig) sommervarme med lekre sko på beina!

 2. Anne Kristine on

  Ååå, de var lekre!! Deilig med sommer som man kan nyte sånne sko i. Og enig med deg, Cream har grådig mye lekkert. Nyt skoene og (forhåpentligvis) sommervarmen:)

 3. Så kult at det ordnet seg! 😀 De er kjempestilige! Og med platåsålen, blir de ikke så slitsomme å gå på heller. 🙂

  Hva skjedde med dusøren? hehe.

  • De var faktisk utrolig behagelige i forhold til høyden ja, liker det med sko som har litt platå. 😀

   Personen ville ikke HA dusør faktisk! Hmm… Men kan hende jeg får spandere en kopp kaffe ved en passende anledning. 😀

   • Jeg skulle ønske jeg hadde større garderobe og -shoppingbudsjett, for jeg <3 shopping! 😉

    Så hyggelig at vedkommende ville hjelpe, helt uselvisk! Det liker vi! 🙂

 4. Ojojoj, nå fikk jeg høy puls. Disse hadde vært PERFEKTE som sko til bryllupet mitt i sommer, der vi skal vies utendørs på gress og stiletter ikke er ideelt – du fikk ikke flere tips? Bruker også str 38. Skal google litt videre, men svar gjerne her hvis du kom over flere eksemplarer 🙂

  • Ooooh!!!

   Det hørtes jo perfekt ut!!

   Nei, jeg fikk ikke flere tips enn Lille Villa, men du kan kanskje sende dem en e-post og høre om de klarer å skaffe deg et par i 38?

   Bor du i nærheten av Oslo kanskje? Om du ikke får tak i så kan du låne mine den dagen hvis du har lyst. 🙂 Hvis du ikke synes det blir rart da…. Men jeg vet hvordan det er å få den sko-pulsen og så til BRYLLUPET ditt!! Ta kontakt med meg på mail hvis du vil. 😀

 5. Så utrolig lekre sko!
  Jeg har også noen sko med kilehæl og synes det er litt vanskelig å gå med dem, har du noen gode tips?

  • Øvelse gjør mester! 😀

   Jeg vet ikke egentlig, jeg syntes det var uvant i begynnelsen, men nå er jeg mer komfortabel med kilehæl enn stiletthæler i alle fall. 🙂

   Skoene på bildet er faktisk utrolig greie å gå med, kanskje fordi de har litt platå?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.