Høstens neglelakk: Chanel ~ Frenzy

6

God mandags morgen kjære lesere!

Jeg vet ikke om dere er like tidlig oppe som meg, men her spratt gluggene opp rundt 07, og da var det bare å komme seg opp. Siden jeg nå har gjort kjedelige huslige sysler, passer det godt med en liten «glamorøs» pause, og hva er da bedre enn å tenke på de herlige lakkene som snart kommer i høstkolleksjonene.. 😉

Ja, for høsten er allerede i full gang den, i hvertfall i moteverdenen!

I høst kommer Chanel med en makeup-kolleksjon som heter Les Essentiels de Chanel.

20120714-211543.jpg

The little black dress, the quilted handbag, the two-toned shoe — the iconic essentials created by Coco Chanel inspire Peter Philips, Creative Director of Chanel Makeup, to create the elegant Fall 2012 Collection, LES ESSENTIELS DE CHANEL. Classic pinks and natural beiges soften the face and lips while fuschia and modern black dress the nails.

Kolleksjonen er full av godbiter, og vil du ta en titt på de ulike produktene så kan du se oversikten på Chanels sider.

20120714-211551.jpg

 

På neglelakkfronten kommer det tre farger i denne kolleksjonen:

Suspicious – en knallfarget fuksia

Frenzy – lys grå-beige med et hint av lilla

Vertigo – nesten sort, med røde, skimrende partikler

 

Er de ikke lekre??

Jeg synes lakkene i denne kolleksjonen er veldig klassiske og sofistikerte. De passer til en skikkelig «lady» tenkte jeg da jeg så dem.

Foreløpig har jeg skaffet meg kun én av disse – like etter lansering i USA. 🙂 Det er den nøytrale lakken Frenzy, som jeg tror folk kommer til å bli veldig opptatt av i høst. Når man ser på bildet så ser den nesten grå-beige og kjedelig ut ved første øyekast…

20120714-211528.jpg

Men bare nesten. For når man får denne på fingrene så kommer den flotte lilla undertonen frem, og da er i alle fall jeg solgt. Konsistensen på denne var nesten melkeaktig, men to lag er likevel dekkende nok til at man ikke får noen synlig neglelinje.

Frenzy er en nøytral lakk som vil passe godt til den som vil ha det litt nøytralt i jobbsammenheng for eksempel, og den er veldig delikat og lekker på hendene. Under ser dere noen kjappe bilder fra meg, her er mine negler litt kortere enn vanlig, men jeg synes det passet veldig godt.
20120715-131651.jpg

For flere swatches, sjekk blant annet Temptalia, som har skikkelig fine nærbilder!

Hva synes dere om Frenzy? Noe å tenke på til høsten? 🙂

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Pingback: Høstfargene 2012 | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.