Til deg….

22

Til alle mine nære og kjære, til alle mine venner, til alle dere som leser:

 

Denne var så fin at jeg bare måtte dele den. Dagen i dag er ikke den beste jeg har hatt dessverre. Jeg sitter med mye ugjort og ubesvart og føler at jeg ikke egentlig strekker til på noe vis – som venn, kone/kjæreste, datter… Det er noen dager man føler mer på «utenforskapet» enn andre, og det sammenfaller ofte på mystisk vis med de dagene man er dårligere enn ellers.

Jaja.

Derfor er det fint å lese ord som ovenfor, og prøve å gjemme dem i hjertet. Der skal de få ligge og godtgjøre seg til i morgen, for denne dagen er det bare å bli ferdig med. 😉

For som trønderne alltid sier: Det bli likar i morra sjø!

Vi satser på det. 🙂

Share.

About Author

22 kommentarer

 1. Den var fin. Og du er fin! 🙂 Håper det bli likar i morra – for deg, for meg og alle andre som trenger det. <3

 2. .. på en måte skulle jeg ønske jeg kunne sagt at jeg ikke vet hvordan du har det…. men det gjør jeg!
  På grunn av det kan jeg også si at jeg forstår deg utrolig godt og vet hvordan du har det Cathrine!

  Gode ord er alltid godt å ta med seg, og det hjelper litt å dele det også! For det får noen tanker i sving og lyset i tunnelen blir bittelitt lysere av det også!

  Håper dagen i morgen blir bedre for deg! 😉

  • Tusen takk for hyggelig hilsen Gry!!

   Det er jo trist at vi er mange som har det sånn, men samtidig godt å ikke være alene om det på et vis…

   Jeg tror jeg henger meg litt opp i slike gode «ordspråk» og visdomsord på dager som er litt tyngre enn vanlig, det er som om jeg må huske på å «mate» hjernen med at det finnes gode ting også. <3

 3. Fin ting å henge på kjøleskapet,,da .noen dager er ikke like fine som andre dager.
  Det blir bedre…og det har det kanskje allerede blitt 😉

 4. Denne uken har jeg veldig fine dager, men jeg har mange tunge bak meg. Det gjorde godt å lese budskapet ditt i dag ja. Nettopp derfor liker jeg blogglandia. Håper du har fått gode dager nå. Stor klem!

  • Takk for hyggelig hilsen, Nooria, og godt å høre at du har bedre dager nå. 🙂 Det går jo som regel opp og ned her i livet, så bare man kommer seg gjennom de periodene som ikke er så bra, så skimter vi lys i det fjerne. 🙂

   Stor klem tilbake!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.