Hjemkomst!

10

En deilig familieferie er vel overstått, og nå er vi kommet vel hjem. 🙂

Dere skjønte sikkert at jeg hadde reist bort da det ble så stille her på bloggen. Jeg hadde en halvveis plan om noen oppdateringer, men denne gangen var vi uten internett stort sett hele tiden.

Vi har altså vært på familieferie med Lille Sprell, og jeg har storkost meg!! Det er jo en helt annen type ferie enn når vi reiser som par, men det var jeg selvfølgelig forberedt på.

Noe av det beste med denne ferien var at vi fikk til så mye variasjon synes jeg. Det var dager ved bassenget med masse bading, vi var sammen med venner med barn fra flere forskjellige land, det var tur til badeland (der meldte jeg meg ut litt hehe), det var middager med nye og spennende matretter, det var møte med en litt skummel kamel og mye, mye mer.

Lille Sprell fikk også et ønske oppfylt da hun tok det første dykkekurset det er mulig å ta for barn: PADI Bubblemaker. Etter en briefing på dykkesenteret var det på med utstyr og ut i bassenget, hvor de svømte rundt under vann og gjorde noen øvelser. Lek med pingpong-ball under vann slo godt an, og etter endt dykk kom hun opp med verdens største glis. 😀

De voksne kom seg også under vann, og vi hadde noen fine dager på dykkebåten sammen. Mens vi dykket, hadde ungene stupekonkurranse fra båten og snorklet på flotte korallrev sammen.

For meg som bonusmamma, og for oss tre som den lille familien vi er, har denne ferien vært gull verdt. Det er så altfor sjelden vi får såpass mye sammenhengende tid sammen, og det trenger man egentlig for å falle til ro og virkelig kjenne på dynamikken seg i mellom. Bonusmammaen har mange tanker om dette gitt, men det får heller bli en egen post. 😀

Etter fine dager med mye aktivitet har jeg nå inntatt hvilestilling på sofaen! 🙂 Fikk streng beskjed av Lille Sprell om å slappe av i minst tre dager før jeg begynte å vaske klær etter ferien, så jeg tar ordene fra barnemunn til etterretning. 😉 (Hun er så utrolig søt og omsorgsfull!)

Håper at dere kjære lesere og medbloggere har hatt gode dager i det siste! Har det skjedd noe spennende mens jeg har vært borte??

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. Velkommen tilbake på nett 🙂

  Koselig å lese om ferien din, og se bilder.
  Er enig med den lille frøkna om at klesvasken må vente! Hvile først – er et fornuftig råd..
  Ønsker deg fine dager framover 🙂

  Gode tanker fra Trollmor

  • Tusen takk for hyggelig hilsen!

   Ja, jeg tror den lille frøkna skjønte at ferie og ikke minst reise var litt slitsomt for både stor og liten, for det var streng beskjed fra baksetet om at nå skulle vi hjem og slappe av alle sammen. 😀 Hun har nok også fått med seg at jeg trenger å hvile mye.

   Gode dager ønskes deg også!

 2. Velkommen tilbake på nett. Fint å lese nye blogginnlegg.

  Så kjekt å lese om den fine ferien din/deres! Fantastisk når det kan være sånn.

  Husk å høre på Lille Sprell, klesvasken kommer etter hvile!

  • Takk takk! 😀

   Ja, jeg synes vi fikk til mye, samtidig som vi også var flinke til å ikke stresse. Jeg måtte legge inn noen hvileskjær her og der så klart, men siden jeg føler meg mye bedre i varmen hadde jeg også litt større muligheter til å delta på noen aktiviteter. Det var godt!

   Det har klødd i «plikt-genet» i hele dag, men pliktene får ligge enda. 😀

 3. Hørtes ut som en kjempefin ferie 🙂 Hørtes ut som til og med jeg kan lære å dykke der. Fikk så panikk første gang jeg prøvde på et hurtigkurs på Malta. Så trenger nok å gå sakte frem…

  Jeg gleder meg masse til søstern kommer på besøk etterpå med reisegave fra Egypt!
  Savner så sinnsykt å kunne dra dit, så en liten suvernir blir bra!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.