Ny serie: Gjesteblogging om aktivitetsavpassing

0

For ME-pasienter er det to begreper som raskt dukker opp: Energiøkonomisering og aktivitetsavpassing.

Men hva er egentlig aktivitetsavpassing, og hvordan skal man få det til i hverdagen?

Tidligere i år var jeg i kontakt med en medpasient som har skrevet en serie om dette, og hennes artikler om aktivitetsavpassing vil den kommende uken bli publisert her på bloggen. Min første gjesteblogger! 🙂 Jeg er veldig stolt over at Ingebjørg ville at jeg skulle publisere disse artiklene her, for personlig synes jeg de er virkelig gode og jeg har hatt stor nytte av å lese dem. I 2008 ble hennes serie «Aktivitetsavpassingsskolen» publisert i ME-foreningens nyhetsbrev, og lagt ut på ME-forum. Jeg har fått tillatelse av Ingebjørg til å publisere de fem delene av Aktivitetsavpassingsskolen her på bloggen, for å nå ut til enda flere. Tusen takk for det, Ingebjørg!! (Selv om det har tatt meg myyyye tid å få satt i gang med dette…)

Jeg håper at dere også vil bli inspirert av denne serien, og at dere gjerne deler egne erfaringer, spørsmål og opplevelser i kommentarfeltet. Del gjerne videre på Facebook og link til artiklene i egne blogger, slik at flest mulig får glede av dem. 🙂

Fortsatt god søndag og håper du vil følge med på artiklene som kommer! 

Tar du ut all energien din i en spurt, eller posjonerer du den ut over flere aktiviteter?

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.