NOTD: Zoya ~ Toni

9

20120903-114512.jpg

Dagens negler er i høstens «it-farge» vinrødt, og kommer fra en av Zoyas flotte høstkolleksjoner. 

De har jeg tidligere omtalt i posten om høstfarger, og da jeg swatchet Fifi fra Divakolleksjonen.

Denne lakken kan beskrives som en mørk bæraktig og vinrød kremfarge med sterke undertoner av lilla. Konsistensen er litt tynnere enn en del andre Zoya-lakker jeg har prøvd, men har full dekkevne med 2 lag. Den er lett å legge, og tørker relativt fort. På bildet har jeg brukt overlakk fra Poshé – Superfast Drying Topcoat (anbefales).

Fargen er vampete og kul, og passer til det meste av høstmoten! For meg som er så glad i lilla synes jeg bare det er fint at den har så mye lilla undertoner (i sterkt dagslys ser den nesten mørk lilla ut), mens andre ville kanskje foretrekke lakker som er helt mørkerøde.

Som dere ser er jeg ingen verdensmester i å legge mørke lakker, og er for utålmodig til å retusjere bildene mine (slik jeg vet noen andre neglebloggere gjør faktisk!), men jeg tok da i hvertfall et drag med korrekturpennen før jeg knipset. (OPI correct&cleanup – anbefales også).

De fleste merker kommer med vinrøde eller burgunderrøde lakker i høst, og jeg ser egentlig ingen grunn til å kjøpe mange nye, for det er mye likt med tidligere kolleksjoner. Men det er klart, for oss som samler gir det stor mening i å oppdatere seg på de nye trendene. 😀

Jeg har en liten målsetning om å lage minst ett neglelakksmykke av hver lakk jeg prøver, så nå skal jeg kaste meg over Toni og Fifi og se om jeg kan lage noe høstmote her jeg ligger i sofakroken. 🙂

Hva synes dere om Zoya Toni?

Share.

About Author

9 kommentarer

  • Tusen takk Pinup! 🙂 Jeg skulle så gjerne vist dere ALLE lakkene i Zoyas høstkolleksjon, men jeg vet ikke om jeg har tid til å swatche alt jeg kjøper hehe.

   Men Zoya er et bra merke, et av mine favoritter, ingen tvil om det.

  • Tusen takk! 🙂

   Jeg synes du tar veldig fine bilder jeg da, og så er det tydelig at du har myyye øvelse i å legge pene manikyrer.

   Egentlig skjønner jeg ikke helt vitsen med å redigere bilder av neglelakk jeg altså. Men det er nå meg, jeg skjønner at folk vil presentere lakken på penest mulig måte, men så er jeg jo ganske lei av «glansede magasiner» der alt er photoshoppa også jeg da. Hver sin smak!

   • Nei, jeg liker at det er litt ekte. Ble litt overrasket over at de fleste redigerte bildene sine, trodde ikke det var så vanlig jeg. Synes det er litt juks. 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.