BarryM Croc Effects

4

Jeg gjorde et kjapt forsøk i går kveld med BarryM Croc Effects, og satser på å vise dere resultatet! 

Jeg er nemlig ikke helt fornøyd med egen innsats her, og ser at både legging av lakk og ikke minst etterarbeid kunne vært gjort mye bedre.

Når det er sagt, så synes jeg denne crackle-lakken er en mye finere og mer spennende variant enn de fleste andre grafitti-nails-lakkene jeg har sett og prøvd før. Jeg vet ikke helt hva det er som tiltaler meg mer med denne, men jeg liker den!

20120907-161428.jpg

Jeg sa jo i går at jeg skulle bedrive litt «power-dressing» i dag, så siden jeg skulle ned trappa for en hyggelig venninne-lunsj vegg i vegg, ble det litt oppstasing likevel. Jakke og skjerf fra H&M som matchet neglene. 🙂

20120907-162901.jpg

20120907-162911.jpg

Neste steg blir å prøve denne over lakker i andre farger, og se om jeg klarer å få til tynnere lag. 🙂

Har dere prøvd denne lakken? Hva synes dere om effekten?

Riktig god fredag og riktig god helg herfra!

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Lekker effekt. Synes det var fint at det ble så store «flak» som krakelerte. Men du, med det antrekket til hadde det jo blitt perfekt med gullskjørt til 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.