Stem for penger til ME-forskning!

1

Lyst til å hjelpe til med å skaffe over 100.000 kroner til ME/CFS-forskning?

Det store selskapet JP Morgan Chase & Co deler hvert år ut penger til små veldedige organisasjoner gjennom en stemmekonkurranse på Facebook.

I år er NIDA (Neuro-Immune Disease Alliance) en av organisasjonene man kan stemme på, og de skal gi alle midlene de får inn til et ME/CFS-forskningsinitiativ kalt OMI-MERIT. Dette er et forskningssamarbeid med flere forskere fra verdensledende universiteter involvert – også to forskere fra Norge er med (Øystein Fluge og Olav Mella fra Haukeland).

Du kan lese hele listen med forskere på linken under. Flere av dem var nylig samlet i New York for å diskutere veien videre. OMI-MERIT har flere prosjekter på trappene (blant annet stor interesse for ytterligere studier på Rituximab), og vi kommer nok til å få høre mer fra dem fremover i ME/CFS-forskningen. For øyeblikket ligger de an til å kunne vinne 20.000 dollar i stemmekonkurransen.

Hvis man vil stemme, gjøres det her:
http://bit.ly/voteNIDA

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.