About Author

4 kommentarer

 1. Så fin så fin! Du må være verdens vakreste og mest velstelte ME-pasient!!! Heldig mannen din!
  Du greier det sikkert ikke hver dag, men det er tydelig at du trives med å stelle deg fint, og det er så viktig! Supert! Du inspirerer nok oss andre også.

  • Takk for en koselig kommentar, Vicky! 😀

   Nei gudene skal vite at det slettes ikke blir hver dag dette… men det er en inspirasjon og en oppmuntring for meg å tenke farger, stoffer, teksturer, matching. Det virker kanskje banalt for noen, men jeg planlegger antrekk i hodet som en del av det å glede meg til å være med på noe. Til å komme meg ut.

   Jada, du finner meg subbende rundt i strøket her på Kiwi og på postkontoret i joggebuksa innimellom også. 😉 Jeg trenger slettes ikke være strigla og styla for å tørre å gå ut av huset.

   Men når det først skjer noe hyggelig… ja.. DA vil jeg gjøre litt ekstra ut av det. 🙂

   Riktig god helg til deg V!!

 2. Ja så fine negler du har – festlig hobby det med neglelakk .. skulle ønske jeg hadde sånne negler, men mine er desverre helt nedbitt… 🙁 noen laster gjenstår som det og sjokolade… jaja får være fornøyd med at jeg har sluttet å røyke 😉

  • Hehe, egentlig er nedbitte negler en liten pris å betale for å ha klart å sluttet å røyke. Bra jobba! 🙂

   For før eller siden kommer du nok til å slutte å bite negler også… Og DA vettu, da er det bare å komme på besøk så skal du få boltre deg i alle mulige neglelakkfarger!!
   (Lurer nesten på om jeg skal ha et sånt «åpent hus for neglelakking» innimellom…)

   😀

   God helg da!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.