Missoni & Superstar

6

En vakker høstdag for ikke så lenge siden fikk jeg plutselig en telefon fra en kjær venninne ganske tidlig på morgenen.

Hun stod som eneste kunde i en Lindex-butikk i en by i Sør-Norge på selveste dagen for lanseringen av Lindex Missoni-kolleksjonen! VIP-shoppen jeg hadde blitt invitert til kræsjet jo som fy, og jeg hadde helt gitt opp å få kjøpt noen av de flotte plaggene.

Jeg har siklet på denne kolleksjonen helt siden jeg fikk nyss om den og bildene begynte å lekke ut. Jo mer jeg så av de sikksakk-stripete plaggene, jo lekrere synes jeg de ble. 🙂 Du kan se bilder fra kolleksjonen her.

Så da min venninne tilbød seg å kjøpe en av kjolene for meg, var jeg ikke vanskelig å be!!

Kjolen er en del mer glitrende enn på bildet faktisk, og antrekket ble «innviet» i helgen på en liten festlighet. Stor glede da jeg fikk mange komplimenter for denne kjolen! (Dessverre ingen bilder av antrekket.) Mannen mente at jeg måtte ha på meg akkurat det samme og gå på date med ham en dag, og det høres jo ikke negativt ut. 😉

20121015-145940.jpg

Siden jeg også hadde fått tak i Deborah Lippmanns nydelige «Superstar», måtte den selvfølgelig være med og sprite opp antrekket. Jeg synes det ble litt voldsomt med glitter på alle neglene, men en aksent-negl måtte jeg likevel unne meg. Den mørkelilla lakken er fra OPI og heter «Sapphire in the snow».

20121015-145927.jpg

Kjolen fra Missoni-Lindex ble et yndlingsplagg med en gang, og forhåpentligvis kommer det snart flere anledninger hvor jeg kan ta den i bruk!

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Stilig kjole, flott negler!

  Syns du skal ta mannen på ordet, og stille i kjolen på date.

  Jeg var litt skeptisk til alle de stripene da kolleksjonen ble lansert, men nå angrer jeg bittelitt at jeg ikke fikk tak i noe……

  • Det kan se voldsomt ut med alle de stripene, men for å være helt ærlig så synes jeg ikke reklamekampanjen viste frem plaggene på noen «pen» måte – de blandet altfor mange plagg i samme bilde, og gjerne med stripete bakgrunn i tillegg! Ble jo helt svimmel av å se på!

   Jeg er veldig fornøyd med de tingene jeg fikk takk i. Problemet nå er at det har utløst en generell tiltrekning mot Missoni…. men det som ikke selges via Lindex-samarbeid har en HELT annen pris kan du si! 😉

   • Se etter M Missoni. Ganske rimelig, iallefall etter amerikansk standard. Men da vil jeg selvsagt ta forbehold for at dere i gamlelandet er vant til HELT andre priser på moteklær enn vi er. Skal man ha noe som varer ut uken her borte må man regne med å betale en god del.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.