Breviks studenttilværelse….

8

Breivik er lite fornøyd med livet i fengselet, i følge denne VG+-artikkelen.

Kald kaffe, lite smør og vonde penner er bare noen av de tingene han klager på. Dette er med på å gjøre livet i fengselet ulevelig. Spør du meg høres det mer ut som min studenttilværelse….

Verre er det sikkert at han nå har utviklet angst for håndjern, og at den konstante overvåkningen er en stor psykisk belastning, ja faktisk et mentalt sjokk.

Reaksjonene på Facebook er ganske entydige – hva i huleste hadde han ventet seg?

Som min gode nettvenn Oda skriver: «Man skulle nesten tro at det var meningen at frihetsberøvelse er en slags… straff?»

😀

Breivik, du fremstår som en pompøs, fisefin og veik sutreunge!

Kald kaffe? HELT umenneskelig.

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Jeg la merke til at han allerede etter få uker i varetekt ga uttrykk for at han kjeda seg. Og jeg tenkte da at det må jo være den beste straffen for han; å sitte å kjede seg i et fengsel livet ut. Det er de som mener at han burde hatt dødsstraff, det er jeg prinsipielt imot, derimot tror jeg at en livstidsdom (som virkelig er på livstid) er mer passende. Det handler om å beskytte samfunnet mot (slike som) han, men han er faktisk også under beskyttelse – mot de som ønsker å rydde han av veien.

  • Vi tenker nok veldig likt her, Hanne.

   Jeg er også prinsipielt i mot dødsstraff, og selv om vi har hørt at Breivik regnet med å bli skutt under pågripelsen, så unner jeg ham faktisk ikke å slippe «så lett». Jeg synes ikke _vi_ som samfunn skal ta livet av ham, men å sitte livet ut og kjede seg i fengsel med kald kaffe og vonde penner, DET er det minste….

   Det virker ikke helt som om han forstår at de tiltakene som gjøres i fengselet både er for hans og vår beskyttelse. Har han uttrykt at selvmord er en mulighet for ham, så skal han faktisk vernes mot det også. Da må man regne med konstant overvåkning og ransakinger for at han ikke skal stikke unna skadelige gjenstander.

 2. Jeg så i et kommentarfelt at noen syntes det var galt av VG å skrive om dette. Der er jeg uenig – idiotien hans bør smøres utover slik at så mange som mulig forstår for en syk fyr han er.
  Personlig håper jeg han kjeder av seg resten av vettet, og at de ansatte fortsetter å gjøre jobben sin med stor flid og gjør hver dag til en lidelse for denne fyren.

 3. Er helt klart mot dødsstraff, men etter å ha lest dette er jeg blitt en ihuga tilhenger av «ergonomisk misformede» penner til massemordere.

 4. Egentlig er det mest fristende å bare humre litt oppgitt over denne sutrete fyren, totalt uren selvinnsikt.

  JA til kald kaffe og dårlige penner i fengselet han befinner seg i, samt gjerne ulidig kjedelige, monotome dager. 🙂

  • Det var da veldig til skrivefeil jeg presterte….. UTEN selvinnsikt, skulle det være, samt «ulidelig kjedelige monotone dager»!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.