Gratulerer med farsdagen!

6

20121111-074927.jpg

Kjære alle fedre – gratulerer med farsdagen! 

I går fant jeg en spesiell kopp innerst i skapet på leting etter noen lyspærer – det er bestefars gamle yndlingskopp! Ting tyder på at disse koppene har vært ganske populære før, i følge kommentarene jeg fikk på Instagram. At koppen brakte frem en del minner, er i alle fall helt sikkert.

På selveste farsdagen går selvfølgelig også tankene mine til de fedrene som ikke er i livet mitt lenger – min bestefar og min egen far, to fedre som hver på sin måte har betydd veldig mye for meg så klart. Selv om livet nå engang er sånn at vi ikke får ha alle våre rundt oss for evig, så er alltid savnet der.

Så er jeg så heldig at jeg er gift med Mannen som er en veldig omsorgsfull og god far for Lille Sprell. Å se dem sammen gjør meg alltid veldig glad. 🙂 Ikke rart man får lyst til å gi litt heder og ære til slike fedre på selveste farsdagen!

Tankene mine går også til de fedre som ønsker mer samvær med sine barn, men som på grunn av samlivsbrudd og problemer i etterkant ikke får den tiden de ønsker og har behov for med barna sine, og som barna også trenger for å ha et nært forhold til sine fedre. Her er det mange triste historier.

Nå skal snart frokostbordet dekkes her, og kanskje dukker det opp et liten oppmerksomhet til Mannen også. Vi får se. 😉

Ha en riktig god farsdag!

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Hurra for alle gode fedre!

  Kanskje vel så så viktig som en farsdag, er vel å sette pris på alle de fantastiske fedre på en helt vanlig tirsdag, eller lørdag for den del. Farsdag gjør det kanskje litt «lettere» å markere skikkelig….

  Her er i alle fall god middag i ovnen, kake til dessert venter også, og gave har han fått.

  Hurra for våre barns fantastiske pappa!

  • Ja, man må så absolutt sette pris på hverandre i hverdagen også. 🙂 Farsdagen skal bare være en «ekstra» markering.

   Som jeg skrev et annet sted tror jeg egentlig det er morsomst for barna, det å kanskje lage en tegning eller kort, overraske med frokost eller kaffe på senga og slike ting. Barn liker å ha tradisjoner, og de liker veldig godt slike morsomme avbrekk fra hverdagsrutinen.

   Synes du er veldig flink med både middag, kake og dessert!! 🙂 Kos dere masse!

 2. Dagen ble feiret her også! Kos det med pakke, kake og kaffe på sengen:) Gleder meg alt til morsdag i febr. 🙂 <3 Sånn kopp du har lagt ut her hadde foreldrene mine da jeg vokste opp. Ble litt nostalgisk jeg nå…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.