Ingen neglelakkinnlegg… :-(

6

Jeg har egentlig mange fine neglelakker jeg har lyst til å vise dere!

Men så skjer sånt som dette….

20121123-170105.jpg

Vasking av dykkeutstyr er virkelig ikke bra for neglepleien! Etter å ha berget alle neglene en uke på dykkebåt var jeg sikker på at jeg skulle kjøre neglelakk-bonanza da jeg kom hjem, men dengang ei….

Gjett om jeg ble litt grinete på han som egentlig skulle ta denne vaskejobben…. Grrrrr!! 🙁

Men men, det er jo bare å kjøre på med neglepleie og håpe at de vokser ut litt til julefestlighetene i alle fall.

Så kan jeg heller bruke neglelakken til å lage smykker med i stedet!

Riktig god fredagskveld. 🙂

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Huff da..kjedelig da! Jeg har bare sånne negler jeg da som den neglbiteren jeg er 🙁 men men har innfunnet meg med det da jeg både har slutta å røyke (snart 5 år siden) og slutta å drikke pepsimax… Noen laster må man vel ha igjen??? 🙂 he he. Men jeg skulle ønske jeg hadde neglelakknegler av og til – er liksom så lite damete uten. Har hendt seg at jeg har spandert på meg kunstige negler eller gått i en salong og fått støpt på. Litt luksus 🙂 <3 men de varer jo ikke så lenge. Men gøy om man skal bort el.lign. Datteren min har neglelakkdilla og ønsker seg nå disse : http://twilightbeauty.com/noxtwilightnailpolish.aspx
  Ha en strålende helg – med eller uten neglelakk! 🙂
  klem Helene

  • Hehe, ja hvis man biter negler så er det nok enten å klare å slutte med det eller ha kunstige til festbruk. 🙂 Jeg hadde akrylnegler en periode selv, men det krevde såpass mye vedlikehold at det var ikke noe å holde på med til hverdags synes jeg.

   Visste ikke at det fantes egen Twilight-neglelakk en gang jeg, men det er nok sikkert populært ja! 🙂

   Fordelen med å ikke ha lange negler nå er jo at jeg slipper å tenke på det når jeg gjør husarbeid i alle fall…

   Klem til deg!

 2. Auda! Lange og fine de andre neglene da, mine greier ikke å bli halvparten engang før de brekker eller blir stygge, så har dem som regel alltid ganske korte 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.