Jeg gleder meg sånn!!!

7

Nå gleder jeg meg sååå mye at jeg bare måtte boble over til dere. 🙂

Jeg gleder meg så mye til i morgen, og jeg gleder meg enda mer til lørdag!

Først så gleder jeg meg til i morgen, fordi det skal bli en stoooor glede når Lille Sprell kommer til oss etter skolen og får se adventskalenderen som er hengt opp. 😀

Ja, dette med adventskalender har blitt en kjær førjulstradisjon for meg etter at jeg fikk min lille familie her i Oslo. Jeg vil nok si at jeg kanskje til tider drar det litt langt, og fyller kalenderen så mye at den nesten er en julegave i seg selv, men det er egentlig blitt meningen her det nå.

Jeg koser meg først i flere høstmåneder med å pønske ut overraskelser og ting som kan puttes i kalenderen, samler på linker jeg kommer over til ting jeg kan bestille, og gjemmer unna et handlenett med ting jeg får i hus etter hvert.

Så kommer den fine stunden hvor jeg kan ta frem selve kalenderen, som min kjære mor egenhendig har brodert til meg! Den begynner å bli noen år nå, men skal få henge med så lenge den henger sammen, for å si det sånn. Prøvde å finne et gammelt bilde av den og vise dere, men vi har litt problemer med bildesamlingen vår. 🙁 (Kan jo ikke godt vise kalenderen med pakker før Lille Sprell har sett den!)

Da skjønner dere også hvorfor jeg gleder meg sååå mye til lørdag!! 😀

Den første pakken i kalenderen skal åpnes, og store og små tenker jeg blir glade for det innholdet. Jeg har planlagt nøye hvilke dager kalenderpakkene kommer på, og krysser fingrene for at intet uventet skjer så Lille Sprell blir forhindret fra å være sammen med oss på «våre» dager. <;3 Nå skal det snart pyntes adventslys og grubles litt på noen julegaver som skal sendes ut av landet.... Er dere klare for adventshelga? Håper dere gleder dere like mye som meg!

;

20121128-162609.jpg

Okei, her er en liten sniktitt! Er det ikke en søt dompap kanskje? 🙂

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Det er så fint å kunne glede seg til noe!

  Her er planen å sende en av ungene inn i kottet etter julepynt-kassene i morgen, så skal jeg kooooose meg med å finne frem pynt, litt etter litt.
  Jeg har allerede pynta bittepittelitt, i et vindu ved inngangsdøra henger nå noen lilla hjerter.
  Til helga skal vi sette ut en busk med lys på også.
  Julekalenderen skal hentes frem, og pakker må pakkes inn.

  Dette er en fin tid å glede seg over.

  • Ja, koselig er det altså! 🙂 Nå er det vel ikke alle som er like mye julemennesker, men for oss som er det så er jo dette en fin tid.

   Riktig god første adventshelg til deg og dine! <3

 2. Å – ser og høres spennende ut. Her har jeg hengt opp alle gavene til mine «unger» idag – jeg er så heldig at min mor har sydd en kalender til de hver og kommer hver førjul med en pose til de hver med gaver! Det er ett godt bidrag til en slunken pengekasse før jul:) Også blir det like spennende for meg da for jeg vet ikke hva de får. De har blitt så store nå at det går mye i godteri – men hver lørdag og på julaften får de en litt «større» gave. Gleder meg masse jeg også for i fjor fikk jeg og mannen en kurv med julekalendergaver av svigermor som vi skulle åpne annen hver dag. Og jammenimeg ville hun ha tilbake kurven i år og hadde tenkt å fylle den opp – så da gleder vi oss til den kommer i hus. Noen tidligere år har jeg laget kjærstekalender – det er også kos – med fine ord eller ting vi kan gjøre sammen. Men i år ble det ikke overskudd til det – men vi koser oss med de kalendrene som er her <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.