ME-pasientenes julekortaksjon

3

Julekort er ikke bare en fin måte å ønske familie og venner god jul og godt nytt år på, de kan også brukes til å takke samarbeidspartnere og institusjoner som har utmerket seg i året som har gått. 

Nå har en gruppe engasjerte pasienter gått i gang med en julekortaksjon, som jeg oppfordrer alle som kan å bli med på!

Norges ME-forening har en gruppe på Facebook for unge-voksne, og aksjonen har sitt utspring fra denne gruppa. ME-foreningen har i dag omtalt aksjonen på sine nettsider, og skriver blant annet:

Bakgrunnen for aksjonen er et spesielt  ønske om å takke de dyktige legene, som alle jobber for ME-saken, ved både ME/CFS-senteret og ved Haukeland Universitetssykehus.  Ved en slik aksjon ønsker man å gi en ekstra oppmerksomhet i forbindelse med julen, og vise den store takknemligheten som mange i ME-miljøet føler til de legene som kjemper en hard kamp for ME-saken og ME-pasientene.

Det er opprettet et arrangement på Facebook man kan melde seg på, hvor det gis nærmere instruksjoner om hvordan aksjonen er tenkt gjennomført. Jeg håper at jeg ikke røper noen hemmelighet nå (det ligger tross alt allerede ute på ME-foreningens hjemmesider), men for de som ikke selv er på Facebook eller ikke vil melde seg inn i noen gruppe, så er planen følgende:

Skriv et julekort med takk for innsatsen til legene på Haukeland, og gjerne også ME/CFS-senteret. (Det var litt motstridende beskjeder i de gruppene jeg så på, så jeg oppfordrer til å sende til begge steder jeg da. 🙂

Viktig info følger!

Kortet postlegges 8. desember 2012 etter siste postgang der du bor. Da vil det bli sendt den 10., og være fremme den 11. Tenker noen vil bli overrasket da! 😀

Adressen til legene på Haukeland er:

Øystein Fluge og Olav Mella.
Avdeling for kreftbehandling og medisinsk fysikk
Haukeland universitetssjukehus
5021 Bergen

Selv om man har valgt å fokusere på Haukeland og legene der som mottagere for julekort, vil jeg på siden av aksjonen også oppfordre egne lesere til å sende et kort til ME/CFS-senteret på Aker, hvis man har lyst til det.

Adressen til ME/CFS-senteret på Aker Sykehus i Oslo er:

Oslo Universitessykehus HF
Medisinsk klinikk
ME/CFS-senteret
Postboks 4956 Nydalen
0424 Oslo

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.