Gledestårer for håp! <3

4

På vegne av mange: TAKK, kjære Maria, for ditt store hjerte og brennende engasjement for de syke, og GRATULERER med muligheten til å leve et FRISKT liv.

Les Marias post om hva behandlingen med Rituximab har gjort for henne! 

Det blir mange følelser av dette…. Men vi er midt i en hektisk familie-helg med Lille Sprell og tankene må vente litt til fordel for glutenfrie pepperkaker og søndagsbiff akkurat nå. 🙂 LES, folk…og DEL Marias post.

Vi er mange som håper! <3

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Dette var en veldig gledelig nyhet, og ikke minst, det gjør det så mye lettere å håper på en løsning!

  Det vil nok ta enda en god stund før dette blir en løsning for flere med ME, men det gir absolutt næring til håpet!
  Enn så lenge må vi bare fortsette å fokusere på det positive, og overse det vi ikke klarer! 🙂

  • Ja, det er i hvertfall mer håp nå enn for bare et par år siden, når det gjelder å finne både noe som kan hjelpe, men også vite mer om mekanismer, årsaker etc.

   Jeg ser at noen også blir fortvilet og nesten litt deppa over denne nyheten, fordi det ikke er tilgjengelig for dem enda. Mange tenker at det kan gå flere _år_ før de får tilgang til å prøve samme medisin. Det er kanskje sant, men vi må likevel ikke overmannes av fortvilelsen tenker jeg da. Samtidig er det viktig at de «rette folkene» forstår hvor desperat situasjonen er for mange av de mest alvorlig syke.

   I disse dager krysser jeg fingrer, tenker positive tanker og sender usynlige tankebeskjeder til Forskningsrådet og andre som kan få fortgang i dette… 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.