Men nå er det bare jul altså!

13

Jeg falt litt ut etter barkebille-innlegget, og tenkte bare jeg skulle slenge inn et lite «hei» slik at det ikke begynner å komme noen savnet-meldinger på nett. 🙂

For selv om det var en skikkelig nedtur, og dagene etter heller ikke var noe særlig (ikke på grunn av det avslaget, men skuffelser påvirker jo også formen), så er det så mye annet som skjer at jeg har ikke hatt tid til å gruble på noen nye innlegg.

Jeg er og blir et julemenneske og trives veldig godt med å stelle i stand til juleting, glede meg over våre egne tradisjoner og fikse kort, gaver og pynt – litt sånn «syssel».

Så derfor er jeg på en måte «sysselsatt» for tiden, så absolutt. 🙂 Så er det vel også et godt tegn at jeg har såpass mye krefter at det ikke blir tid til timesvis med blogging og å plage andre på Facebook!

Akkurat i dag får jeg en god venninne på besøk, og vi skal ha juleverksted! 😀 Jeg har planene klare, og regner med at det kommer til å glitre i alle kroker her før vi er ferdige.

Riktig god førjulshelg til dere alle!!

PS: Kjøp Aftenposten i dag, der er det en spennende artikkel om ME og forskning jeg vet mange vil være interesserte i.

 

 

20121214-113632.jpg

Share.

About Author

13 kommentarer

 1. Kos deg masse! Det er flott at du har krefter til hyggelige ting 🙂 Jeg sitter og ser ut på snøfryste trær og gleder meg til i morgen da jeg skal på julesangaften i konserthuset med KG – skolen til ungene mine. Det er såååå vakkert og man kommer i skikkelig julestemning <3

 2. Så godt å høre at du har noe bra å glede deg til!

  Er så enig med deg i at den følelsen av å ha gjort noe er så viktig. For meg er det forskjellen på en god og dårlig dag.

  Jeg liker oppdateringene dine på Facebook, så du må ikke slutte med det når du får mer tid å bruke der igjen.

  Ønsker deg en veldig fin helg og kveld. Nyt!

 3. Å så herlig å se Maria Gjerpe på video, så glad og så mye friskere en da hun begynte med Rituximab! Jeg fant artikkelen langt nedpå siden i Aftenposten.no, og ble kjempeglad!! Takk for at du tipset om artikkelen. Hva skulle jeg gjort uten deg!

 4. Inn på aftenposten for å lese.
  Ha en herlig førjulstid.
  Så langt du orker, huserer du med juleverksted, men ikke overdriv 🙂
  Mormorklem 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.