Mammas juleduk

4

Da vi var i Trondheim i julen, insisterte min kjære mamma på å sende med meg hjem forskjellig julepynt og «stæsj» som hun ikke lenger bruker selv. Det tok jeg i mot med glede, for jeg elsker å pynte til jul med ting som har nostalgisk verdi for meg.

20121228-131057.jpg
Denne juleduken har hun brodert selv, og jeg er mektig imponert! Jeg la vekk broderiene etter korsstingene i håndarbeidstimene selv, og setter derfor stor pris på slike fine ting jeg vet det ligger mange timers arbeid bak!

Har dere noen julegjenstander dere setter ekstra stor pris på?

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Den var skikkelig fin altså! Har litt broderier laget av min manns bestemor som kommer fram hver jul hos oss. Hun var fantastisk flink med håndarbeide. Koselig med slikt som har en historie.
    Jeg ønsker deg ei fortsatt fin romjul, og håper du får et godt, friskt og fredelig år 2013 🙂

    • Det høres ut som håndarbeider å ta vare på ja! 🙂

      Koselig å få en så fin romjulshilsen fra deg, Trollmor. Håper du selv har gode dager, og så BESTEMMER jeg at 2013 skal bli bra for oss alle. <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.