Dagens detaljer

6

Det er ikke alltid dagene blir som planlagt, og gårsdagen ble dessverre slik. 

Egentlig skulle jeg ha vært en tur ut av huset, men smerter og søvnløshet kan man ikke alltid rå over selv, så det ble hjemmedag i stedet. Men planene var jo klare, og da tenkte jeg å likså godt vise dere gårsdagens lakk og farger og sånt…

Jeg beholdt nyttårslakken (Dior Golden Jungle #148), men brukte noe spesiell teip jeg har kjøpt på eBay og la på et lag med en mørk petroleumsfarget lakk fra OPI – Cuckoo For This Color. Ble egentlig ganske fornøyd. 🙂

Som dere skjønner var jeg inspirert av noe grønt….nærmere bestemt denne strikkegenseren:

Mormors gamle perlekjede ville passet fint til, og kanskje med litt dinglende perleørepynt? Det blomstrete skjerfet/sjalet er et av mine favoritter, og den gamle brosjen fant jeg igjen i en skuff for ikke lenge siden og festet et kjede på den.

Men nå er det snart helg, og på tide å tenke på andre detaljer! 😀

 

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. OI – gurimalla så lekkert da! 😀 Fantastisk grønn farge! Du er så flink til å se slikt 🙂 Ble hjemme/inne dag på meg også i går… Var vel bare å vente etter den nyttårshelgen. Jeg hadde planlagt dagen til avslapping i fred og ro mens de andre var på jobb og skole jeg da. Kos å tenke tilbake på en fin feiring da når man sitter her selv om dagen og natten preges av smerter. Håper dagene fremover blir bedre for deg og meg:)

  • Vel, som du sier – nå har det vært helligdager og høytid og feiring, kanskje kroppen rett og slett har fått litt nok for en stund hehe.
   Men ja – det er utrolig, herlig, fantastisk å se på bildene nå og tenke på alt vi tross alt HAR fått til. <3

   Jeg føler vel egentlig at uansett hvilke dager jeg har - stående eller liggende - så klarer jeg å gjøre noe som er litt ok likevel. 🙂

 2. Lekkert!

  Jeg liker å se lekre negler om jeg ikke har fått gjort så mye annet…..

  Håper du får gode dager fremover.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.