Nå er våren her! (Vårfarger 2013)

2

Neida, den er selvfølgelig ikke det!

Men i mote- og skjønnhetsbransjen er faktisk vårnyhetene på vei inn for fullt, og jeg tenker at det er mange som ikke klarer å holde seg til mars/april med å begynne å bruke disse fargene! 😀

For er det noe vi trenger i disse mørke vintermånedene, så er det å begynne å lyse oss opp med litt farger! Klesbutikkene begynner å ta inn vårkolleksjonene nå, og makeup- og neglelakk-kolleksjonene for våren slippes i januar/februar. (Mange av dem kommer til Norge en god del senere, men hey – vi har da våre måter å få tak i dem fra utlandet på innen den tid!)

Men det var farger jeg ville skrive litt om i dag. Jeg følger med på Pantones Trendrapporter for de ulike sesongene, og her er noen inspirasjonsbilder for våren 2013!

Pantone har kåret smaragdgrønn til årets farge 2013, så denne kommer vi nok til å se mye av fremover.

Her er litt inspirasjon fra Polyvore. Klikk på bildet for å se nærmere på produktene.

2013 Color of the Year: Emerald

2013 Color of the Year: Emerald by cutandpaste featuring python bracelets

Et lite tips til deg som har lyst til å forfriske vårgarderoben med noe smaragdgrønt, men ikke har så mye penger til å handle klær for like etter jul: Ta en tur på ebay.com og søk på tilbehør som armbånd, ørepynt og bling-smykker i «emerald» – der kan du finne utrolig mye fint, og til en billig penge. 🙂

Du kan selvfølgelig også laste ned hele Pantone Spring 2013 Fashion Report, og la deg inspirere av tekst og vakre illustrasjoner. Vil du følge Pantone, kan du for eksempel gjøre det på Facebook og Pinterest

Håper dere blir inspirert av disse vakre vårfargene! 

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Mange fine farger her da:) Du er på helt riktig spor iallefall med ditt smaragdgrønne antrekk her om dagen + neglelakken:) Selv kler jeg nok ikke de skarpe fargene, men kanskje skal jeg driste meg til noe smaragdgrønt av tilbehør utover våren – jeg har nemlig grønne øyne… kanskje det kunne passe da:)?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.