Vårneglelakk 2013: Zoya ~ Lovely

3

Vi er ferdige med julefeiring og nyttårsfeiring, hverdagene er begynt igjen, og mange gruer seg til et par mørke og kanskje litt smådeprimerende vintermåneder fremover?

Slik er det kanskje, men det er jo nettopp da det er hyggelig å begynne å se på vårfargene som kommer, tenke på lysere tider og kanskje planlegge litt antrekk og flotte manikyrer.

Fremover vil jeg se litt på trender innen neglelakk og makeup, og vi begynner med et av mine favoritt-merker innen neglelakk, nemlig Zoya! (link)

Zoya kommer med en kolleksjon som heter Lovely, og når man ser på bildene under så er jeg veldig enig i navnevalget. 🙂

Fargene vi kan sikle litt på inntil videre er:

Piaf: En frisk Forsythia-gul metallisk lakk

GeiGei: Som en en kirsebærblomst i rosa metallisk

Julie: Myk Wisteria lilla metallisk

Blu: En hyasint-blå kremlakk

Neely: En kremlakk i vårens tidlige grønnfarge.

Jaqueline: En perfekt magnolia «nude» kremlakk

Det er jo selvfølgelig tydelig at vi skal tilbake til pastellfargene også i år – det kan vi se av Pantones trendrapport for våren 2013! (link) Du kan se noen swatches fra «Lovely»-kolleksjonen hos «Liquid Jelly».

Personlig har jeg ikke helt falt for pastellfargede neglelakker, men jeg finner da noen som ikke gir meg «Blanco»-følelsen. 😀 Jeg tror ikke det blir noen «Lovely»-lakker på meg egentlig, for mye er så likt det jeg har fra før. Kanskje den gule… Piaf, og Jaqueline, vi får se. 🙂

Tilgjengelighet internasjonalt: Fra Zoya.com 1. januar 2013.

Følg også med på:

Zoyas blogg.

Zoya på Facebook

PS: Denne posten er IKKE sponset. Jeg ønsker bare å se på vårens trender, og fremheve de merker, farger og trender jeg liker best selv. 🙂 Jeg kjøper alle mine lakker for egne penger, men det er klart: Hvis Zoya vil sende meg noen vareprøver, så sier jeg jo ikke nei til det! <3

Share.

About Author

3 kommentarer

 1. Åh, den blå var jo helt nydelig. Alle er egentlig nydelige.
  Men I`m blue, baby. Elsker den For-glem-meg-ei-fargen! 🙂
  Takk for at du deler, godt å se litt fine farger! 😉

  • Du burde hatt den blå ja! 🙂

   Det kommer en del neglelakk-inspirasjons-innlegg fremover her nå altså, bare vær advart. 😉 Det er sååå mye fint som kommer, så jeg legger ut det jeg finner om nye kolleksjoner litt før de slippes. Gled deg!

 2. Pingback: Vårens neglelakker 2013: Samlepost | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.