Vårneglelakker: Dior ~ Chérie Bow Collection

2

Dior er et av mine absolutte favorittmerker, og jeg synes de kommer med noe friskt og spennende i hver kolleksjon.

Vil du lese hva jeg har skrevet om Dior på denne bloggen før, er det bare å følge taggen «Dior».

Diors vårkolleksjon «Cherie Bow Collection» har internasjonal lansering i januar (ja, den finnes allerede på eBay..), og er en delikat kolleksjon som går mye i forskjellige rosatoner.

Dressed with the bow that Christian Dior adored — a throwback to games of love and chance, feminine avatar of the bow tie and an homage to the ribbons worn by the Duchesse de Fontanges, the Chérie Bow collection unfurls…pretty as pink. The couturier found pink to be “the softest of colours”, the colour “of happiness and femininity”. He continually reinvented its hues, from tender ballerina to hot and shocking. Pink received its first couture initials: CD. With Chérie Bow, pink flirts with smoky black and anthracite grey…Pink, black, grey… 

Se bare på disse lekre øyenskyggepalettene….

~ #724 Rose Ballerine og #854 Rose Charmeuse~

Som alltid er jeg likevel mest opptatt av neglelakkene jeg da, og her treffer Dior blink for min del!

Disse tre fargene sammen gir meg assosiasjoner til et antrekk som er både flørtende og samtidig sofistikert, en urban lady har disse fargene på negelene i vår! Den er så feminin på en måte!


~Fra venstre: Tutu, Rosy Bow og Gris Trianon~

Rosa blir slett ikke for sukkersøtt når man kombinerer det med for eksempel grått – og se den nydelige gråfargen på lakken der da! Jeg spår at den kommer til å bli en stor hit i vår, og ser meg umiddelbart om etter en grå drakt… <3

Ja, faktisk fikk denne kolleksjonen meg til å tenke på dette bildet som jeg fant på Pinterest:

 

Fine swatches av disse lakkene finner du på Fruity Lashes. (Absolutt en blogg du bør følge!)

Det kommer også et spennende negleprodukt – «Nail Glow Polish» – som kan brukes for å fremheve din egne naturlige negler på en lekker måte, uten at det blir for mye farge. Jeg kommer tilbake til dette tror jeg… (Det kommer også en «Lip Glow lipgloss»…)

Se flere bilder fra kolleksjonen hos Fleur de Force, Temptalia, Makeup Stash

(Jeg skulle jo gjerne ha linket til kolleksjonen på Dior.com da, men må si at jeg bare synes websidene deres er helt forferdelige å navigere i, og jeg finner faktisk ikke frem til noen ting. I likhet med mange andre store designmerker har Dior valgt helt ubrukelige «fancy flash»-løsninger på sidene siden – veldig lite brukervennlig! Ok, slutt på dagens rant!)

Men nå vil jeg høre hva dere synes om denne kolleksjonen? Ble dere begeistret? Følte dere en sterk avsky? Eller helt likegyldig?

[poll id=»4″]
Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.