Toppkommentatorer i 2012

10

Jeg skulle egentlig skrive en sånn fin bloggoppsummering på slutten av året, men det utgikk gitt!

Jaja, man kan ikke få gjort alt på lista, sånn med en gang. 😉

Men dere er i alle fall kjent med at jeg hver måned forsøker å gi en liten hyllest til de som følger med og kommenterer jevnlig på bloggen, gjennom spalten «Topp fem». Jeg har holdt på med dette en stund nå, og det er interessant å se hvordan leser- og kommentatorskaren på noen områder forandrer seg og på andre holder seg som før.

Jeg er veldig glad for at folk kommenterer på det som engasjerer dem, og har også i 2012 stiftet bekjentskap med nye folk gjennom nett jeg synes det er veldig hyggelig å få lov til å slå følge med. 🙂 Hadde det ikke vært for det sosiale aspektet, og at det jeg skriver vekker interesse eller engasjement hos noen, ville jeg nok ikke fortsatt å blogge – så all ære til dere! <3

Jeg skal ikke pludre mer nå, men presenterer herved den høyst erværdige listen over toppkommentatorer i 2012:

1. Rudolfine

2. Vicky

3. Helene

4. Marit Elisebet

5. Ida

6. Kalliope

7. Mormor

8. Et liv å leve

9. Maria

10. Delt plass: Diva, melivetpaaslep og Miriam

Besøk gjerne bloggene deres – dette er fine folk altså!!

Hurra hurra – og lykke til med et nytt bloggår! 😀

Share.

About Author

10 kommentarer

  1. Kjære deg!
    Vi hadde nok ikke fulgt deg så ivrig hvis du ikke hadde vært så utrolig flott å følge!
    Fortsett, pleace!
    Godklem fra Vicky!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.