Islykter

10

Nå som vinteren har festet sitt kuldegrep om oss her i Oslo, så må man jo forsøke å finne på noe for å lyse opp tilværelsen litt.

I vinter er det islykter jeg har hatt det ganske mye moro med i kulda.

Det begynte med en islyktform jeg kjøpte hos Coolstuff.no, og som dere ser av bildet under har jeg forsøkt meg med både glitter, stjerner, gamle lyngplanter og ikke minst tulipaner som er i ferd med å små-visne som innhold i lyktene.

20130116-220921.jpg

Så fant jeg her om dagen også et knakende godt tips hos Anne på Moseplassen om hvordan man lagde islykter av ballonger!! Det hørtes så spennende ut at jeg umiddelbart måtte prøve, og nå har jeg nydelige, store islykter ute på balkongen her. Bildet under viser en av dem både i dagslys og mørke. Hvis du blir inspirert til å prøve selv, kan du legge ut resultatet på Moseplassen, slik at andre også kan se. 🙂

20130116-220931.jpg

Å prøve å gjøre det koselig rundt seg er vel en god strategi for å komme seg gjennom disse vintermånedene vil jeg si.

Hva er ditt tips for en koselig vinterhverdag? 🙂

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. Herlig!
  Den er jo spesielt vellykket den tulipanlykten din der, gørrfint at tulipanen står sånn på skrå, supert å få se ekstra bilde. Og flott med ballonglykt.

  Og, tusen takk for at du lenker _til_ moseplassen og _fra_ moseplassen 🙂 Gøy å dele!

 2. ÅÅÅ så fine! Var lett også gitt. Uten å måtte kjøpe noe særlig. Vet en venninne av meg lagde de i en vanlig bøtte… La du tullipanene oppi da før du frøs de? utrolig stilig. <3 flink du

  • Trenger heldigvis ikke mye utstyr til dette! 🙂

   Jeg bare dyttet tulipanene nedi stjerneformen før jeg helte på vann. Siden det er hull i midten på formen så er det ikke så stor plass som skal fylles, så tulipanene holdt seg på plass av seg selv. Det var bare å fylle på vann og rett i fryseren med det. 🙂 Var spent på hvordan de ville berge når de ble frosset, men de ser da ganske fine ut synes jeg!

   Morsomt er det i alle fall!

 3. Lekre lykter.

  Jeg har jo til og med en form til slikt, må visst finne den frem mens her enda er kaldt.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.