47 spor av hjertevarme

10

De gode dagene kommer og går, og de mindre gode likeså.

Jeg har hatt noen av dem i det siste, med ekstrabelastninger i form av forkjølelse og medfølgende komplikasjoner (alltid!), og humøret har vært helt bånn i bøtta. Jeg har blant annet gått glipp av flere hyggelige ting jeg skulle vært med på, men har måttet melde avbud igjen.

Det kan være fryktelig vanskelig å blogge i slike perioder. Når det er mye «styr» og ekstrabelastninger, når det er mye tankevirksomhet på mange felter i livet, da er det nesten som et lokk på kreativiteten og muligheten til å uttrykke seg for min del.

Men nok om det. Dette skulle være en takkepost!

For i går la jeg ut en statusoppdatering om dårlige dager på Facebook, synlig for en del, men ikke alle. Jeg bruker å gjøre det sånt, for jeg har etterhvert forstått at mange friske vil skjermes for altfor mye sykdomsprat.

Mange av de som kunne se mitt utbrudd i går tok seg tid til å legge igjen en hilsen.

Førtisju av dem som leste at jeg ikke hadde det bra, tok seg tid til å skrive noen ord til meg, legge igjen et hjerte eller en forsiktig klem.

En av dere sendte meg en sms med et flott blomsterbilde bare minutter etter at jeg skrev på Facebook.

For meg var dette en utrolig oppmuntring, og når jeg i dag logget på Facebook og så denne rekken med hilsninger fra i går så ble jeg så utrolig rørt, og veldig veldig glad.

Hva skulle jeg som syk gjort uten dette flotte nettverket av medpasienter og venner?! 🙂 Dere som vet nøyaktig hvordan det er, og som tåler å høre de samme klagesangene om igjen, fordi dere er i samme situasjon selv. Det er fantastisk.

Dere er fantastiske!

I dag har jeg førtisju hjertevarme hilsninger foran meg – og smiler her jeg ligger. 🙂


Ice Heart by ~  im-sad @ Deviantart

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. Det må være lov å fortelle om hvordan man har det uten å bli kalt klagete (og iallfall uten å bli kalt negativ)! Så fortell når du har behov for det, vi er mange som lytter, selv om vi kanskje ikke legger igjen spor etter oss.

 2. Sender en stor klem til deg!

  Det må være lov å fortelle at ikke alle dagene er like gode. Da er det ekstra godt å ta i mot klemmer og hjerter, også de som er sendt over nettet.

  Håper du får mange gode dager snart!

 3. Det er like før jeg ikke greier å stå imot facebookj lenger!!! Har liksom ikke blitt med der, for jeg tåler så dårlig å bruke pc og er redd for at det blir for hyggelig og fristende å være der inne. Når du skriver om oppmuntringen du fikk, begynner jeg å lure litt….! God bedring, lille du!

 4. Jeg kommer inn her, for å få oppmuntring og for å finne trøst i at det er greit å ikke alltid ha det like greit! Så når jeg kjenner det tynger ekstra på brystet, så leser jeg bloggen din.
  Alt du skriver hjelper, om du ikke har det bra eller om du har hatt en bedre dag, uansett skal du vite Cathrine at det hjelper, hva enn du skriver!
  Man trenger ikke alltid være like kreativ, eller like gjennomtenkt, noen ganger er det bare best å være dønn ærlig.
  Takk for bloggen din og du 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.