Smaragdgrønn start på februar

17

 

20130203-125952.jpg

 

Aaah, februar! 😀 Nei, jeg er ikke glad i februar i seg selv, men glad for at enda en vintermåned har kommet og gått! 

Januar og februar er for meg stort sett bare måneder vi skal igjennom, nå lengter jeg mot lys og vår. Da er det en fordel å fylle dagene med så mange koselige, inspirerende, sosiale og minneverdige aktiviteter som mulig, for å få tiden til å gå fort.

I går var jeg invitert til et bursdagsselskap, og for anledningen valgte jeg å iføre meg grønt – smaragdgrønt! Pantone har jo kåret denne til årets farge, og så er det virkelig en elegant og vakker farge også.

På neglene hadde jeg Zoyas Holly fra julekolleksjonen i 2011, med Zoya Ivanka (Sparkle Collection, vår 2010) som aksentnegl.

20130203-130008.jpg

 

Et morsomt halssmykke jeg fant på eBay med mange gnistrende «stener». Effekten er nesten som et lag av grønne skjell. Ikke akkurat diskret, men veldig morsomt. 🙂

20130203-130032.jpg

 

20130203-130315.jpgDenne smaragdgrønne ørepynten ligger også og venter på å bli brukt her. Det kommer forhåpentligvis en anledning igjen snart. 🙂

Riktig god søndag videre til deg som leser dette!

 

Share.

About Author

17 kommentarer

  1. Oooh! Nice! Smaragdgrønn er utrolig fint i smykker. OG negler 😉
    Godt å høre at du hadde en fin kveld 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.