Snøtrær :-)

5

20130204-155635.jpg
Det har egentlig ikke blitt så mange anledninger til å nyte vinteren for min del etter jul, så da det virkelig begynte å snø i dag ble jeg faktisk ganske glad.

20130204-155754.jpg
Jeg synes byen ser så fin ut med et lag snø over seg, og spesielt kontrastene fascinerer meg.

20130204-155838.jpg
Derfor ble det til at jeg tok en liten omvei rundt kvartalet på vei til butikken og knipset litt med mobilen, sparket litt i løssnøen, fanget noen snøfnugg med tunga og koste meg med synet av gata vår dekket i snø.

En vinteropplevelse! 🙂

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Nydeleg!
    Vinter er fint.
    Hadde møte her i huset i går. Inviterte hit fordi eg ikkje hadde bil eller sjåfør og at det var best at dei andre kom til meg. Men då dei leid på dagen måtte eg leggja til: eg har heller ingen snømåkar.
    Kvit, rein snø er nydeleg likevel.

  2. Kjempefine og stemningsfulle bilder! Det virker så reint og lyst ute når det kommer snø. Og så blir lufta så frisk og god. Snø i passende mengder i løpet av vinteren er helt greit, sier mannen i huset – selv om han er den som er nødt til å måke…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.