Mor kjøper power tool! :-D

11

Jeg har laget mye lyd den siste uka, det er sikkert. 

Kanskje likså greit, bankenaboen har så stort forsprang på meg uansett. 😉

Jeg får ideer, jeg legger planer og straks jeg har litt krefter så spretter jeg opp av sofaen og gjennomfører. Denne gangen var det ting på kjøkkenet som burde få en overhaling.

Og se – der meldte det seg et behov for en slipemaskin gitt!

20130212-151905.jpg

 

Det hadde vi ikke fra før, så da måtte jeg ut og kjøpe. Heldigvis har vi både Billakkspesialist og Jernia på andre siden av gaten her, og der er de alltid hjelpsomme. Jeg var først hos Billakkspesialisten og kjøpte beis, lakk og tilbehør – og fikk et gratis og alldeles uforpliktende minikurs i beising. Det har jeg nemlig aldri gjort før, så det gledet jeg meg til å gjøre. 🙂

Deretter bar det avgårde til Jernia, hvor jeg fikk et gratis og alldeles uforpliktende minikurs i sliping, siden jeg aldri har gjort det før heller.

En gang  faktisk være den første, og jeg var  stolt da jeg bar kofferten med mitt nye power tool hjem. Dette er altså min slipemaskin, selv om vi er gift altså. Han kan ikke eie alle power tools her hjemme føler jeg.

Jeg hadde drill og en del andre ting fra før altså, men den slipemaskinen her var helt råååå.

20130212-151917.jpg

Så da var det egentlig bare å komme seg hjem og gå i gang da. Dette bordet har tidligere stått «ut» i rommet som en kjøkkenøy eller «bardisk», kun til ubehag og overhodet ikke nyttig til noe annet enn midlertidig lagring av skrot.

Med med min fantastiske slipemaskin, med nye kunnskaper om beis og lakk og ekstremt mye viljestyrke så skal dette kjøkkenet se ganske så annerledes ut (og inneholde mye mindre stæsj) om en ukes tid eller så.

Tenkte jeg skulle vente med «før / etter»-bildene til jeg var helt ferdig jeg. Det blir morsommere sånn.

Ønsker dere alle en strålende lørdagskveld!!

 

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. Pippi sier: » det har jeg aldri gjort før – så det får jeg nok til» 🙂 Fint ordtak og ha med seg i hverdagen – man må jo prøve! 🙂 Flott at du gjør ting du ikke har gjort før og at du har ordentlig utstyr skulle jo bare mangle – i alle yrker er verktøyet halve jobben:) Flinka:) Gleder meg til «etter» bildene:)

  • Nettopp, det ordtaket liker jeg godt, og jeg er ikke redd for å prøve. Ikke fordi man skal være overmodig, men for at man ikke skal gå glipp av gode opplevelser!

   Jeg synes dette var veldig gøy, og ikke skummelt eller vanskelig i det hele tatt.

   Slitte bordplater andre steder i leiligheten går en skummel fremtid i møte. 😉

 2. Oi, kult! Lykke til! Husker mamma var stolt som en hane da hun hadde slipt gulvet i et helt rom her hjemme (vi så på TV senere at en slik jobb ville kostet rundt 3000 kr, det fikk vi høre en stund!) 🙂

  • Imponert over at mammaen din klarte å ta et helt gulv!! 😀

   Det er jo tungt, selv om man har riktig verktøy. Men sant at man kan spare mye på det, og ikke minst en god følelse av å ha klart det selv.

 3. Imponerende! Har fikset mye i bolig selv, det går jo bra det meste – min det d u begir deg ut på er laaangt over ‘tørre’-grensen. Kjempespent på resultatet.

  • Ja, det meste går jo faktisk bra! 🙂

   Nå er det litt med vilje at jeg starter «slipekarrieren» med en bordplate og ikke et stort spisebord eller et gulv eller noe altså. I _verste fall_ så er det bare å bestille en ny bordplate fra IKEA liksom.

   Håper dere synes resultatet blir fint da! 🙂 Prøver å dokumentere litt underveis her også, så kommer det nok en oppsummering etter hvert.

 4. Vel, når man først har hvilt intenst og samlet litt krefter så må man jo mobilisere og få til noe som det virkelig er litt futt i. 😉

  Tror kanskje jeg føler at vinteren nærmer seg slutten. Snart er det vår, og jeg vil ha fornyelse, opprydning, opprenskning, en ny start på en måte.

  Takk for at du er glad for meg! 🙂

 5. Å! Så fantastisk! Jeg elsker også å pusse opp! Jeg hadde så lyst til å kjøp meg en slipemaskin, men så prøvde jeg min fars maskin og tålte verken lyd eller vibrasjon. Så du er så heldig. Og tøff!
  Gleder meg til å se resultatet. Flink jente!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.