Supert evalueringssystem!

6

20130222-145221.jpg
Dette apparatet var kommet opp på mitt lokale Apotek1 da jeg var der i dag.

Et supert evalueringssystem synes jeg!

Man bør selvfølgelig supplere med noe som gir nærmere opplysninger om nøyaktig hva kundene er mer eller mindre fornøyd med, men sånn i forbifarten var jo dette veldig kjekt.

Har dere sett noe slikt før?

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Det var jo en god start, og lettvint måte å gi en tilbakemelding på.
    Det hadde jo vært greit med muligheten for noe utfyllende informasjon, også, men som en start må jo denne være super!

    Så får vi håpe at de tar tak i svarene de får….

  2. Så smart! Ønsker meg en sånn til mitt lokale apotek, de er såååååå treige der. Alt går helt utrolig sakte! Sist gang jeg var innom var jeg skikkelig dårlig, og hadde masse å bære på. Alle stolene var opptatte, så jeg endte med å sette (nesten legge) med ned på gulvet i tyve minutter til det var min tur. Hadde ikke noe annet valg. Da skulle jeg gjerne hatt et surt smilefjes å trykke på!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.