Vårneglelakk 2013: China Glaze ~ Avant Garden

4

Av alle kolleksjonene som blir sluppet gjennom året (og det er ikke få!), så tror jeg det er vårkolleksjonene som får meg i best humør. 🙂

Det har selvfølgelig noe med selve årstiden å gjøre også da. Mørket som trekker seg tilbaket, det myke vårlyset som fyller rommene. Alt som begynner å spire og gro. Tykke plagg og ullongs kan pakkes bort. Det er mulig å sitte ute! Sola varmer!

Ok, nå skal jeg ikke ta helt av her. 🙂

Det er faktisk ganske mange lakker i denne kolleksjonen – med to underkolleksjoner – bare se her. I den øverste rekken: Blooming Brights. Og i nedre rekke, Pastel Petals.

China_Glaze_Avant_Garden_Spring_2013_bottles

China Glaze Blooming Brights:
Budding Romance: Mosegrønn
Sunday Funday: Klarblå
Fancy Pants: Indigo med rosa og lilla skimmer
Snap My Dragon: Klar rød med rosa skimmer
Passion for Petals: Skarp lakserosa
Mimosas Before Manis: Korall med lett skimmer

China Glaze Pastel Petals:
Life is Rosy: Rødmende rosalilla
Pink-ie Promise: Skimrende babyrosa
Tart-y for the Party: Lys lavendel kremfarge
Fade Into Hue: Forglem meg ei kremfarge
Keep Calm, Paint On: Grønn sjøsprøyt
Dandy Lyin’ Around: Skimrende vaniljeglasur

Vel, her var det mye å velge i! Jeg gikk for en del av pastellene jeg da – og så klart den indigofargede med lilla skimmer. Mimosas before manis var også en av grunnene til at jeg ville ha noe fra denne kolleksjonen. Men bildet over lyver litt på fargene egentlig. Mange av dem er SÅ mye finere i virkeligheten.

20130303-211638.jpg

Her har jeg stilt opp mine på peisen jeg da. 🙂

20130303-211726.jpg

Den første jeg har swatchet på neglene er Fancy Pants. Jeg synes denne blåfargen er helt nydelig. Den ser nesten kornblomstblå ut for meg, og jeg har faktisk et par nye plagg i skapet i akkurat samme farge, så de har truffet godt på vårmoten her. 🙂 Det lilla og rosa skimmeret som er synlig i flasken vises egentlig ikke så godt på neglene, men i lampelys ble det full fart i fargene der også!

20130303-211652.jpg

Her er Mimosas Before Manis i dagslys. Jeg tror den blir enda finere på neglene, så jeg gleder meg til å prøve den. 🙂

Tenkte dette ville være en fargerik og fin start på uka! 🙂 Riktig god mandag – og riktig god, ny uke.

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Da jeg så de første flaskebildene (ekte flaskebilder, ikke promo) så ble jeg heeeelt forelsket 🙂

    Har selv bestilt 7 av dem og digger dem. Tror det er noen av de beste vårkolleksjonene jeg eier, (hittil!), og beundrer fargene som bare det.

    Min favoritt må være Sunday Funday 😀

    • Flaskebildene er HELT klart bedre enn promobildene her! 😀 Det er derfor det er så greit med ivrige neglelakkbloggere altså, så man får sett swatches før man kaster seg over nye kolleksjoner. 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.