Frokost med Mullaen

2

Ja, ikke sånn rent bokstavelig altså. 

Men da jeg satt her i morges med min frokostmat, så var jeg innom og lastet ned den relevante delen av Radioselskapet fra i går, og ca. 30 minutter ut i sendinga fikk jeg muligheten til å høre stemmen til vår egen kjære Mad Mullah Hastur, eventuelt Kristian Bjørkelo, som jo er redaktøren for den store kloke boken om blogging: Gi meg en scene! Så da kan du si at jeg hadde en hyggelige stund med mullaen hvor jeg fikk høre ham snakke om blogging.

For min del skal tiden etter frokostmaten og frem til i aften foregå på så rolig vis som mulig, før jeg skal foreta en meget sjelden opptreden i det offentlige rom på noe de kaller «Lanseringsfest»

Det bør jaggu meg bli glamorøst og vakkert! 😀

 

 

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Håper dagen din blir ytterst rolig og avslappende, og at kveldens arrangement blir en suksess, også for deg!
    Lykke til!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.