Dagens detaljer: Gylden sand

4

20130319-160424.jpg

20130319-160450.jpgJeg har vært mest opptatt av sort, hvitt og klare farger i det siste, men noen ganger er det så greit å bare kunne bruke litt nøytrale, myke farger også. Jeg har lagt min elsk på de nye sandlakkene som har kommet både fra OPI og Zoya i vår (og flere kommer til sommeren!), så da passet det godt med denne som ser ut som om man rett og slett har dyppet fingrene i gylden sand. Den gav meg assosiasjoner til rolige stunder hvor man bare kan sitte på en strand og se utover havet mens man siler gylden, varm sand mellom fingrene… <3 Tror kanskje jeg trenger ferie snart??

Dagens gyldne og lekre tilbehør er fra Accessorize. 🙂

Håper dere har en god fredag så langt, og god helg!!

 

 

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Nydelige smykker – vakre du! Å – som jeg lengter til sol og strand og varme…men blir ikke sånn i år heller…
    Ønsker deg en god helg og en god påske <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.