Dagens detaljer: Tomatrød

2

20130331-152539.jpg

 

Påskeaften har jeg lyst til å feire litt.

Ikke fordi jeg er spesielt religiøs eller fordi akkurat den dagen har betydd veldig mye for meg tidligere. Men rett og slett fordi jeg synes høytid og helligdager er mer og mer stas, jeg liker å lage et avbrekk fra «det vanlige», fra rutinen og hverdagen.

Jeg liker at vi har et såpass godt arbeidsliv her i Norge at mannen har ferie- og fridager både her og der, og jeg vil gjerne at vi skal utnytte fridager og dager vi har sammen så godt som mulig. 🙂 Selv om jeg ikke har mye familie i Oslo (eller i det hele tatt lenger, egentlig), så vil jeg gjerne samle de jeg har til hyggelige sammenkomster når jeg kan!

Dessuten er det selvfølgelig en glimrende anledning til å ta frem noen antrekk og neglelakker man har «spart litt» på, kan man si!

Jeg har en forkjærlighet for litt store tunikaer/bluser med mønster på, og et par ganger i året går jeg på en smell fra Zara der. Så også med denne!

Den røde lakken er fra Essie og heter «Red Nouveau», den kom som en del av «Art of Spring»-kolleksjonen i 2010, og er en drøm å legge!

20130331-152552.jpg

Vi feiret påskeaften med deilig mat og god drikke på Olivia Tjuvholmen! Jeg har likt Olivia veldig godt lenge, og både mat og service innfridde også på Tjuvholmen, som vi besøkte for første gang på lørdag. Min favoritt er nok Pizza Carpaccioprøv den hvis du har mulighet.

 

Share.

About Author

2 kommentarer

 1. Herlig farve, en skikkelig boost. Nå lengtet jeg brått etter brun kropp og sommer og sandaler. Vi får håpe at den sneen som fortsatt ligger vil smelte smelte med hurtigtogfart, så vi snart kan nyte våren og litt flere røde grader i luften.
  Denne påsken har jo været i alle fall vært vært med oss. Det har blitt mange stunder i solveggen her hjemme. Huset har i grunnen vært full av familie og venner gjennom hele påsken, så nå er jeg faktisk litt sliten (les: veldig sliten). 😉 Siste dagen i dag, så starter hverdagen igjen. Jeg liker hverdager også.

  Håper du og dine har hatt en fin påske. 🙂

  Klem,
  Anette Willemine

  • Tusen takk for kjempehyggelig påskehilsen Anette!! 🙂 Ja, nå går lengselen virkelig mot varme og sol og sommerfarger her også, vinter og kulde er vi virkelig, virkelig lei av!

   Skjønner du har hatt full fart, det er ikke bare bare å skulle være vertskap for masse folk, det er helt sikkert. Så ja, hverdag blir litt godt igjen det også. 😉

   Snart-ferdig-med-påska-klem!!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.