Omtaler av «Gi meg en scene!» (#bloggnoreg)

0

Denne uka var det lanseringsfest i Bergen for bloggboka «Gi meg en scene!» (#bloggnoreg på Twitter). Der skulle jeg gjerne ha vært og klemt på Tofte, Kaffebønna, Mullaen med skjegget og Gudfaren. Men slik ble det ikke. *hulk*

I stedet har jeg forsøkt å lage en Storify hvor jeg samler omtaler av boka.

Gi meg gjerne tips hvis det er noe som mangler. 🙂 Kristine Løwe har også oppsummert fra Twitter i sin Storify.

Og ja – det er flere som har påpekt at etternavnet mitt er feil i boka (har fått en E på slutten). Sånn er det, referanselista mi var ikke med på slutten av kapitlet heller dessverre. Jeg vurderer å legge den ut her, men har ikke kommet så langt enda.

http://storify.com/catwesterby/omtaler-av-gi-meg-en-scene

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.